پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۸ بهمن ۱۳۹۳، ۱۴:۳۶

سماواتی:

۱۳هزار خانوار همدانی جذب صندوق بیمه اجتماعی روستاییان وعشایر شدند

۱۳هزار خانوار همدانی جذب صندوق بیمه اجتماعی روستاییان وعشایر شدند

همدان-مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان همدان گفت: طی امسال بیش از ۱۳ هزار خانوار در استان همدان زیرپوشش این بیمه قرار گرفته‌اند.

مهدی سماواتی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: از سال ۸۴ تاکنون ۵۹ هزار و ۳۶۹ خانوار زیر پوشش صندوق بیمه عشایر، روستاییان و کشاورزان استان همدان قرار گرفته‌اند.

وی با اشاره به عملکرد امسال این صندوق افزود: در سال جاری به صورت بی‌سابقه‌ای بیش از ۱۳ هزار خانوار در استان همدان زیرپوشش این بیمه قرار گرفته‌اند.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان همدان عنوان کرد: بیش از ۷۵۰ خانوار نیز از حقوق ماهانه و مستمری صندوق بهره‌مند هستند که به صورت ماهانه به حساب آنها واریز می‌شود.

وی با بیان اینکه تاکنون در این صندوق کسی به بازنشستگی نرسیده است، ادامه داد: با توجه به این امر افرادی که مشمول مستمری می‌شوند یا سرپرست خانواده فوت شده و یا از کار افتاده‌اند.

سماواتی با اشاره به رشد چشمگیر افراد زیرپوشش بیمه صندوق از راه‌اندازی ستاد توسعه بیمه کشاورزان، روستاییان و عشایر خبر داد و افزود: این ستاد در استان به ریاست استاندار و در شهرستان‌ها به ریاست فرمانداران تشکیل شده است.

وی با بیان اینکه فرمانداری‌ها، بخشداری‌ها، جهاد کشاورزی و سازمان بیمه سلامت در این ستاد عضویت دارند، عنوان کرد: این ستاد به صورت ماهانه یا دو ماه یک بار در راستای بررسی روند توسعه بیمه و ارائه راهکارهایی برای رفع مشکلات و موانع موجود در هر شهرستان تشکیل می‌شود که تاکنون نتایج خوبی دربرداشته است.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان همدان ابراز داشت: دومین اقدام مهم صندوق در سال جاری نیز امضای تفاهمنامه‌ای با استاندار همدان در تیر ماه بود که براساس آن مقرر شد طی سه سال ۸۰ درصد جامعه هدف را تحت پوشش قرار دهیم.

وی ادامه داد: تاکنون ۶۰ درصد جامعه هدف در استان زیر پوشش صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر قرار دارند که این میزان در ابتدای سال ۹۲ حدود ۳۹ درصد بود.

سماواتی با بیان اینکه آمار جذب صندوق در دو سال اخیر به مدت هشت سال کاری در گذشته انجام شده است، افزود: حدود ۲۱ درصد به آمار بیمه‌شدگان صندوق در دو سال گذشته اضافه شده که این میزان تا پایان سال جاری به ۶۰ هزار خانوار افزایش خواهد یافت.

وی از دیگر اقدامات اجرایی در سال جاری را برگزاری جلسات ستادی در بخش‌ها عنوان کرد و گفت: در استان همدان ۲۵ بخش وجود دارد که ستاد توسعه صندوق در آنها تشکیل می‌شود و تلاش شده تا دهیاران نیز در این زمینه فعال باشند.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان همدان عنوان کرد: از دیگر فعالیت‌ها تعیین سهمیه تکلیفی برای کارگزاری‌ها بوده تا بر اساس آن اقدام کنند.

وی با بیان اینکه سعی کرده‌ایم در هر دهستان یک کارگزاری داشته باشیم، ابراز داشت: بر اساس تعداد روستاهای تحت پوشش و تعداد خانوارهایی که در آن دهستان زندگی می‌کنند برای کارگزاران سهمیه تکلیفی در نظر گرفته شده که بر اساس آن در راستای جذب و ثبت‌نام، تمدید و اطلاع‌رسانی و ... فعالیت می‌کنند.

 

 

 

 

 

کد خبر 2489308

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha