ولی بهره مند به خبرنگار مهر گفت: اولین سامانه از امروز یکشنبه وارد جو استان شده و موجب ایجاد ناپایداریهایی خواهد شد.
وی افزود: بیشینه فعالیت این سامانه بارشزا در استان در روزهای سه شنبه تا پنجشنبه هفته جاری خواهد بود.
بهره مند بیان داشت: براین اساس طغیان رودخانه ها و مسیل ها و آبگرفتگی معابر دور از انتظار نخواهد بود.
رئیس اداره پیش بینی های هواشناسی استان بیان کرد: این بارشها در تمام مناطق استان به وقوع خواهد پیوست و در مناطق گرمسیری هم شاهد بارشهای خوبی خواهیم بود که پیش بینی می شود در دهدشت و لیکک مطلوبتر از سایر نقاط گرمسیری باشد.
وی اظهار داشت: موج دوم بارشها نیز از روز شنبه آینده وارد جو استان خواهد شد.
کاهش ۱۵۴ میلیمتری بارشها
بهره مند با بیان اینکه، میزان بارشها در استان نسبت به سال گذشته به طور میانگین۱۵۴ میلیمتر کاهش داشته است، گفت: از ابتدای سال جاری به طور متوسط ۲۱۴ میلیمتر باران در این استان باریده است.
وی افزود: این میزان در مدت مشابه سال گذشته به طور میانگین ۳۶۹ میلیمتر بوده است.
وی بیان کرد: از ابتدای سال زراعی جاری در یاسوج ۲۷۷، سی سخت ۳۰۰، گچساران ۱۷۳، دهدشت ۲۱۲ و لیکک۱۶۶ میلیمتر باران باریده است.
بهره مند گفت: میزان کاهش بارش ها در یاسوج ۱۶۰، سی سخت ۷۶، گچساران ۱۴۷، دهدشت ۱۹۴ و لیکک ۱۶۱ میلیمتر کمتر از سال گذشته است.
احتمال بارش برف هنوز وجود دارد
وی با بیان اینکه عدم بارش برف کافی در سال جاری موجب کاهش آبهای زیر زمینی می شود، گفت: بارشها به صورت باران هرچند خوب باشد اما کاهش آبهای زیر زمینی را جبران نمی کند.
وی بیان داشت: با این حال تا اواخر اسفند هم اگر شرایط مهیا باشد و سیستم بارش زا با جبهه سرد همراه شود، امکان بارش برف وجود دارد.
بهره مند افزود: در بارشهای روزهای آینده به طور قطع در ارتفاعات مناطق سردسیر استان بارش به صورت برف خواهد بود.
وی همچنین با اشاره به تنش آبی اراضی کشاورزی در آذر و دی ماه گذشته، گفت: در بهمن و اسفند بارشها از نظر کشاورزی به موقع خواهند بود.
نظر شما