به گزارش خبرنگار مهر، غلام محمد زارعی ظهر دوشنبه در آیین افتتاح پروژه گازرسانی به دهستان کاکان شهرستان بویراحمد افزود: گازرسانی مطالبه به حق مردم کاکان بود که به رغم سختی هایی که اجری این پروژه داشت، به بار نشست.
وی به مقایسه روستاهای استان قبل و بعد از انقلاب پرداخت و بیان کرد: در حکومت پهلوی روستا جایگاهی نداشت و یک اقلیت بر اکثریت حکومت می کردند اما امروز مردم تصمیم می گیرند و خدمات به سمت توده های مردم رفته است.
زارعی با بیان اینکه سرانه هزینه گازرسانی به کاکان به ازای هر نفر دومیلیون تومان است، اظهار داشت: امیدوارم تا پایان سال ۹۴ دیگر روستاهای این دهستان نیز از نعمت گاز برخوردار شوند.
وی به اجرای پروژه آبرسانی به کاکان، چهار خطه کردن جاده یاسوج به کاکان و کلید خوردن راه آهن یاسوج به اقلید در این منطقه اشاره کرد و گفت: این پروژه ها موجب عمران روز افزون دهستان کاکان می شوند.
زارعی یادآور شد: ارتقای دهستان کاکان به بخش یکی از مطالبات مردم این منطقه است که با جدیت پیگیری می شود.
نظر شما