به گزارش خبرنگار مهر، سردار محمدحسین بابایی پیش از ظهر سه شنبه در مراسم افتتاح یک پایگاه مقاومت بسیج در ساری افزود: در سال ۵۷ مردم مستضعف بودند و مسئولان نیز توجه چندانی برای رفع مشکلات مردم نداشتند.
وی بیان کرد: مردم در قبل از انقلاب اسلامی با مشکلات زیادی مواجه بودند و با پیروزی انقلاب به رهبری حضرت امام راحل مردم از زیر سلطه خارج شدند.
به گفته سردار بابایی، در دوران دفاع مقدس ۴۴ کشور علیه ایران اسلامی به جنگ می پرداختند که با فضل پرودگار و بسیج مردم به پیرورزی رسیدیم.
فرمانده سپاه مازندران با عنوان اینکه پاسدار افتخار نوکری مردم و بسیجیان را دارد، افزود: سازمان بسیج نگاه ویژه ای به قشر محروم دارد و خدمات زیادی انجام داده است.
وی تصریح کرد: در کنار پایگاههای بسیج باید کارگاه های آموزشی فنی و حرفه ای نیز دایر شود تا به بعد مهارت آموزی جوانان توجه شود.
نظر شما