به گزارش خبرنگار مهر، نیاز علی ابراهیمی پاک ظهر سه شنبه در جلسه مطالعات طرح توسعه پایدار دشت قزوین که با حضور معاونین و مدیران سازمان جهاد کشاورزی استان محقیقتن و اساتید دانشگاه برگزار شد اظهارداشت: دشت قزوین ویژگی های خاص خود را دارد و از دیر باز مورد توجه بوده که باید در جهت حفظ و صیانت از آن حرکت کرد.
وی افزود: دشت قزوین از مهمترین دشت های کشور است که طرح های عملیاتی، تحقیقاتی و ترویجی خوبی در آن اجرا شده است.
ابراهیمی پاک با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص اهمیت دشت قزوین؛ بر احیاء، حفظ و نگهداری از این گنجینه عظیم تاکید کرد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین اجرای سیستمهای نوین آبیاری، تجهیز و نوسازی اراضی کشاورزی، احداث شبکه فرعی آبیاری و زهکشی و مدیریت خاک های اراضی کشاورزی را از مهمترین اقدامات برای صیانت از دشت قزوین برشمرد.
وی بر لزوم تشکیل ستاد احیا دشت قزوین با هدف مطالعه ابعاد آب، خاک و تولید در این دشت تاکید کرد.
ابراهیمی پاک استفاده و بکارگیری از نیروهای متخصص و برنامه های تحقیقاتی برای احیا دشت قزوین ضروری دانست.
نظر شما