به گزارش خبرنگارمهر، ربیع فلاح جلودار عصر سه شنبه در حاشیه افتتاح بسته بندی گوشت مهدی قائم در شهرک صنعتی رستم کلای قائمشهر در گفتگو با خبرنگاران، اظهار کرد: بیش از ۶۵۰ میلیارد تومان درحوزه خصوصی و دولتی برای افتتاح طرح های ایام دهه فجردرسطح استان هزینه شد.
استاندار مازندران با اعلام رضایتمندی از مشارکت بخش خصوصی دراجرای این طرحها، اذعان کرد : دردهه فجر امسال در شهرستان قائمشهر از کمک خیرین درساخت ۳ مدرسه و همچنین پروار بندی بره در قراخیل و بسته بندی گوشت در شهرک صنعتی رستم کلا نیز توسط بخش خصوصی بهره برداری شد.
ربیع فلاح خاطرنشان کرد: با مشارکت بخش خصوصی کالا های مصرفی شهروندان با کیفیت مناسب ارائه می شود و همچنین دستگاه های نظارتی دقت و نظارت خود را به راحتی بر روی این مراکز انجام می دهند.
وی با مقایسه وضعیت اعتباری استان مازندران در سال های گذشته بیان کرد : وضعیت اعتباری سال ۹۲ با سال جاری قابل مقایسه نیست زیرا اعتبار استان مازندران در سال ۹۲ کم تر از ۳۰۰ میلیارد تومان بود.
استاندار ادامه داد : تاکنون بیش از هزار میلیارد تومان اعتبارات استانی، از بخش های ملی تخصیص های لازم را دریافت کرده و تا پایان سال همه تلاش خود را خواهیم کرد تا به اعتبار هزار و۳۰۰ میلیارد تومانی در بخش دولتی برسیم.
ربیع فلاح جلودار افزود : اعتبارات در بخش خصوصی سه هزار میلیارد تومان است که مبلغ ۷۰۰ میلیارد تومان از این اعتبار به بخش صنعتی تعلق دارد.
وی با تاکید به اینکه در بخش خصوصی اقدامات خوبی انجام شد، تصریح کرد: مراکز قابل توجهی در بخش خصوصی تاکنون به بهره برداری رسید و تعدادی ازاین مراکز تا پایان سال جاری به اتمام می رسد.
استاندارمازندران ۲۲ بهمن را روز تجدید میثاق با شهدا و آرمان های امام راحل دانست و گفت : با حضور و مشارکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن از خون شهدا و آرمانهای امام راحل دفاع خواهیم کرد.
ربیع فلاح در پایان یادآور شد : مردم با حضور خود در راهپیمایی ۲۲بهمن و پیوند دوباره با انقلاب باردیگر تجلی حضور، استقلال و بیعت دوباره با رهبری را به منسه ظهور خواهند گذاشت.
نظر شما