پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۲ بهمن ۱۳۹۳، ۹:۲۲

میرزا بیگی خبر داد:

شورای عالی بیمه تشکیل می شود

شورای عالی بیمه تشکیل می شود

آبادان- معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رئیس سازمان نظام پرستاری کشور از تشکیل شورای عالی بیمه خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد میزاربیگی شامگاه گذشته در حاشیه همایش بررسی آخرین تحولات پرستاری که در سالن همایش های هتل کاروانسرای آبادان برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پیگیری سه برنامه در خصوص کمبود نیرو از آخرین تحولات برنامه پرستاری در کشور است.

وی با اشاره به میزان سهمیه جذب بهیار در آبادان افزود: به طور تقریبی تعداد ۱۲۰ بهیار برای جذب بهیار در آبادان در نظر گرفته شده است.

معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تشکیل شورای عالی بیمه را مهم ترین خبر دانست و تاکید کرد: تا قبل از سال آینده این شورا تشکیل می شود و همچنین مقرر شده است تا یک جلسه این شورا نیز ویژه خدمات پرستاری تشکیل شود.

میرزا بیگی در همین خصوص ابراز امیدواری کرد: به طور حتم پرستاران تشکیل شورای عالی بیمه را یک گام بسیار بزرگ به سمت عدالت در پرداخت ها قلمداد خواهند کرد و ضمن استقبال از آن، هر پرستار بر اساس وظیفه ای که وی دارد، دریافتی خود دریافت می کند.

وی در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه برای استخدام پرستار در آبادان چه برنامه هایی را در دستور کار دارید، توضیح داد: تاکنون چهار بخشنامه ارسال شده است ولی در حال حاضر پرستار به منظور استخدام وجود ندارد.

رئیس سازمان نظام پرستاری در پاسخ به این سئوال که برای جلوگیری از مهاجرت پرستاران به کشورهای دیگر چه برنامه هایی را اجرا کرده اید، تصریح کرد: موضوع خروج پرستاران از کشور، موضوعی نیست که بگوئیم یک اتفاق خارق العاده ای رخ داده است؛ حتی بیش از سال های گذشته در حال رخ دادن است.

میرزابیگی در همین خصوص بيان کرد: برنامه هایی که طی پنج سال گذشته وجود داشته است اکنون نیز به همان شیوه است ولی برای ماندگاری پرستاران که جزو اقشار زحمتکش جامعه هستند هر اقدامی را انجام دهیم، کم است.

وی در پاسخ به این سئوال که دلیل اجتماع پرستاران مقابل مجلس شورای اسلامی طی روزهای گذشته چه بوده است، گفت: از این موضوع اطلاع ندارم.

به گزارش خبرنگار مهر، معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به منظور حضور در همایش بررسی آخرین تحولات پرستاری و بازدید از روند فعالیت بیمارستان های زیر نظر دانشکده علوم پزشکی آبادان به خوزستان سفر کرده است.

کد خبر 2493525

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha