به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید محمد مهدی طباطبایی شامگاه سه شنبه در حاشیه جشن اختتامیه طرح قرآنی «چله بر بال ملائک» در جمع خبرنگاران افزود: در حال حاضر جامعه القرآن کریم با ۷۰ شعبه در اقصی نقاط کشور فعالیت می کند و در تلاش باری توسعه این مراکز در سطح نقاط مختلف کشور هستیم.
وی آموزش مربیان جامعه القرآن کریم کشور در قم ادامه داد: روش تدریس در این مراکز به شکل نوین بوده و کتاب هایی که در این موسسات تدریس می شوند به زبانهای مختلف ترجمه و مورد استفاده قرار می گیرند.
مسوول جامعه القرآن کشور گفت: آموزش الفاظ، معانی و تفسیر قرآن کریم برای تمام مقاطع سنی در این موسسات ارایه می شود.
آیت الله طباطبایی از چاپ ۴۵۰ عنوان کتب درسی ویژه این موسسات خبر داد و افزود: این کتب در اختیار مربیان قرار می گیرد و هر سال بیش از ۱۰۰ هزار قرآن آموز تحت پوشش برنامه های قرآنی این موسسات قرار می گیرند.
وی توسعه و ترویج سبک زندگی قرآنی را از مهمترین اهداف مراکز قرآنی عنوان کرد و گفت: باید به توسعه مراکر قرآنی توجه ویژه شود.
مسئول جامعه القرآن کریم کشور افزود:سال آینده ۱۰۰ پیش دبستانی و ۵۱ مرکز تخصصی قرآن کریم در کشور ایجاد می شود.
نظر شما