پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۵ بهمن ۱۳۹۳، ۱۲:۴۵

یک نماینده مجلس مطرح کرد:

شاید فدراسیون فوتبال هم در ماجرای پولادی معاونت در جرم داشته باشد

شاید فدراسیون فوتبال هم در ماجرای پولادی معاونت در جرم داشته باشد

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس گفت: فدراسیون فوتبال به علت آماده کردن تمهیدات جهت حضور پولادی در بازی های جام ملت های آسیا و عدم بازگرداندن وی به کشور می تواند از سوی دستگاه قضایی مورد پیگرد قرار گیرد

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از خانه ملت، محمد علی اسفنانی با اشاره به عدم بازگشت مهرداد پولادی به کشور و احتمال پناهنده شدن وی به کشور قطر، گفت: جعلی بودن کارت پایان خدمت و عدم گذراندن خدمت سربازی جرم است که بر اساس آن می توان فرد را مورد پیگرد قانونی قرار داد.

نماینده مردم فریدن، فریدونشهر و چادگان در مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه پیگیری نکردن عدم بازگشت پولادی به کشور ضایع کردن حقوق ملت به حساب می آید، گفت: اینکه بازیکنی صرفا به خاطر عقد قرارداد با یک باشگاه خارجی با استفاده از کارت پایان خدمت جعلی به ادامه بازی در آن باشگاه بپردازد هیچ توجیه قانونی ندارد.

وی در ادامه با بیان اینکه لازم است پولادی از سوی دستگاه قضایی به عنوان سرباز فراری مورد پیگرد قرار گیرد، عنوان کرد: قطعا استفاده از سند جعلی فرد را مورد تعقیب قانونی قرار خواهد داد و تعهد به یک باشگاه خارجی نمی تواند دلیلی بر عدم بازگشت باشد.اسفنانی ادامه داد: اگر روشن شود فدراسیون فوتبال در عدم بازگشت پولادی به کشور نقشی داشته است نیز می تواند به عنوان مجرم محسوب شود.

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: در هر صورت فدراسیون فوتبال مقدمات حضور مهرداد پولادی را در مسابقات جام ملت های آسیا آماده کرده است لذا باید مقدمات ورود وی به کشور جهت گذراندن خدمت سربازی را نیز مهیا می کرد که به علت عدم بازگشت وی به ایران، دستگاه قضایی می تواند به عنوان معاونت در جرم این فدراسیون را مورد پیگرد قرار دهد.

 مهرداد پولادی، ملی پوش ایرانی که یکی از فوتبالیست های دارای کارت پایان خدمت جعلی است، چندی قبل از طریق رایزنی های فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش با سازمان نظام وظیفه عمومی اجازه حضور در بازی های جام ملت های آسیا را به شرط بازگشت به ایران و گذراندن خدمت سربازی را یافت؛ این در حالی است که بعد از اتمام این بازی ها و عدم صعود تیم ملی به مرحله نهایی بدون توجه به شروط از پیش تعیین شده به قطر بازگشت.

کد خبر 2494984

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha