پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۵ بهمن ۱۳۹۳، ۱۶:۴۰

واشیانی‌پور خبر داد:

تصویب لایحه کمک ۵۰۰ میلیونی شهرداری اصفهان به دانش‌آموزان نیازمند

تصویب لایحه کمک ۵۰۰ میلیونی شهرداری اصفهان به دانش‌آموزان نیازمند

اصفهان – سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: لایحه شهرداری اصفهان در خصوص کمک ۵۰۰ میلیون تومانی این نهاد به دانش‌آموزان بی بضاعت شهر اصفهان به تصویب رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، ندا واشیانی پور بعد از ظهر امروز در نشست خبری با اشاره به لایحه‌ها و مصوبات هفتاد و سومین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار داشت: اولین لایحه‌ای كه توسط شهرداری به شورا ارائه شد لایحه‌ای دو فوریتی در خصوص کمک شهرداری به دانش‌آموزان بی بضاعت بود.

وی با بیان اینکه هر ساله به مناسبت شروع سال جدید مساعدت به دانش‌آموزان بی بضاعت صورت می‌گیرد، ادامه داد: امسال نیز لایحه‌ای توسط شهرداری به صورت دو فوریتی در این خصوص ارائه شد كه این لایحه مبتنی بر مساعدت ۴۰۰ میلیون تومانی و به ازای هر نفر ۲۰ هزار تومان بود كه با پیشنهاد اعضاء محترم شورا رقم كلی مساعدت به مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان افزایش و مصوب شد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان میزان مساعدت به هر نفر در كمیته‌ای با محوریت معاونت فرهنگی اجتماعی و سازمان بهزیستی، اداره کل آموزش و پرورش و كمیته امداد خمینی (ره) بررسی خواهد شد، ادامه داد: در این راستا بررسی فرآیند توزیع بن‌ها و تسهیل در این امر مبلغ بین بیست هزار تا چهل هزار تومان تعیین می‌شود.

وی در ادامه با اشاره به بررسی لایحه دو فوریتی در خصوص اوراق مشاركت میدان امام علی (ع) كه با اكثریت آراء مصوب شد، نیز گفت: شهرداری اصفهان ۴ سال گذشته با مجوز بانك مركزی و از طریق بانك تجارت معادل دویست میلیارد تومان اوراق مشاركت جهت طرح‌های میدان امام علی (ع) و نوسازی همت آباد عرضه نموده و به فروش رسانده كه باز پرداخت آن اوراق بر اساس زمان خرید ۹۳/۱۲/۱ شروع می شود.

واشیانی پور با بیان اینکه بانك تجارت موافقت خود را در خصوص باز پرداخت اصل مبلغ اوراق مشاركت و سود متعلقه ۳۰ میلیارد تومان وام و تسهیلات در اختیار شهرداری قرار دهد، اظهار داشت: بر این اساس مقرر شد بخشی از مطالبات خریداران اوراق مشاركت از این محل پرداخت شود كه این موضوع به صورت دو فوریتی با توجه به محدودیت اعلام شده از طرف بانك عامل به شورا ارائه شد كه مورد موافقت قرار گرفت ۷۰ درصد ما بقی اوراق مشاركت از طریق شهرداری تامین اعتبار و پرداخت می‌شود.

وی افزود: لایحه پیشنهاد دریافت معادل ۳ درصد از بهای روز اراضی شهرك پینارت قابل تقلیل تا ۱.۵ درصد با تصویب هیات مدیره از خریداران این اراضی جهت انتقال اسناد قطعی مالكیت آنها ضمن اعلام نظر كمیسیون تلفیق بود، كه مصوب نشد.

 

کد خبر 2495270

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha