به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی اکبری صبح یکشنبه در نشست خبری با رسانه های استان، افزود: در این عملیات یک خودرو آمبولانس ، دو خودرو کمکدار و سه خودرو آفرودی استفاده شد.
این مسئول گلستانی تصریح کرد: دو تیم امداد و نجات کوهستان و تیم آفرود استان به منطقه اعزام شدند و عملیات جستجو از ساعت ۴ صبح آغاز شد که در نهایت دو کوهنورد در کمال سلامت پیدا شدند.
وی از فعالیت ۵۰ نیروی عملیاتی این دستگاه ظرف ۷۲ ساعت گذشته در محور توسکستان برای خدمت رسانی به خودروهای در راه مانده خبر داد و گفت: استفاده از تیم آفرود(بیراهه نوردها) برای این عملیات سخت در روند کار تسهیل ایجاد کرده است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان با اعلام این مطلب که تیم آفرود گرگان در برف و کولاک به جمعیت هلال احمر برای نجات دادن مردم کمک رسانی داشته، افزود: این تیم مهارت در رانندگی خارج از جاده و شرایط سخت را دارد تاجایی که در برف، باتلاق، کویر و کوهستان این رانندگان با تجربه با اصول حرفه ای که آموخته اند قابلیت به دسترسی مسیرهای صعب العبور را دارند.
مجتبی اکبری با بیان این نکته که دو تیم رها سازی و بستن چرخ خودروهای در راه مانده از جمله اقدامات نیروهای هلال احمر گلستان بود، افزود: یک تیم در روستای چهار باغ به همراه تجهیزات و امکانات لازم برای افرادی که گرفتار برف و کولاک شده بودند، پیش بینی شد.
نظر شما