به گزارش خبرگزاری مهر، مهناز بهمنی دوشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به نامه عباس آخوندی وزیر راه به وی در خصوص وضعیت بزرگراه سراب - بستان آباد گفت: وزیر راه در نامه خود تصریح کرده که با توجه به جلسات و نشست های متعدد مسوولان وزارت راه و مسکن و شهرسازی و شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور و سایر مسئولان اجرایی مقرر شده تا طبق برنامه ریزی های به عمل آمده تا کیلومتر ۱۵ قطعه یک محور سراب - بستان آباد در تیر، تا کیلومتر ۲۰ شهریور و تا کیلومتر ۲۴ در آبان ۹۴ تکمیل و مورد بهره برداری قرارگیرد.
وی در ادامه افزود: بر اساس محتوای این نامه، محور سراب - بستان آباد از محورهای با اهمیت و پرترافیک در منطقه شمالغرب بوده و ضرورت احداث باند دوم آن همواره مورد تاکید بوده اما محدودیت های اعتباری موجود و تعدد پروژه ها در قالب این طرح، از عمده دلایل تاخیر در اجرایی شدن نهایی بزرگراه سراب - بستان آباد است.
بهمنی در پایان اظهار داشت: وزیر راه و مسکن و شهرسازی در پایان تلکید کرده است این طرح و تلاش برای رفع مشکلات اجرایی آن در دستور کار مسئولان راه سازی کشور قرار دارد.
گفتنی است طرح احداث بزرگراه سراب بستان آباد از طرح های مهرماندگار دولت قبل بود که وعده افتتاح آن در مرداد سال ۹۲ داده شده بود اما همچنان حرکت لاک پشتی آن مورد انتقاد اهالی منطقه و مسئولان شهرستانی است.
نظر شما