۲۷ بهمن ۱۳۹۳، ۱۴:۱۶

طرح های تحقیقاتی کشاورزی در قزوین انجام شود

 طرح های تحقیقاتی کشاورزی در قزوین انجام شود

قزوین- رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت : طرح های تحقیقاتی کشاورزی می تواند بعنوان پایلوت در این استان اجرا شود.

به گزارش خبرنگار مهر، نیاز علی ابراهیمی پاک در جلسه شورای هماهنگی تحقیقات، آموزش و ترویج که با حضور معاونین و مدیران  این سازمان برگزار شد با بیان اینکه استفاده و بکارگیری از طرحهای تحقیقاتی و کارشناسی می تواند در توسعه بخش کشاورزی نقش بسزایی داشته باشد بر تلفیق تحقیقات، آموزش و ترویج و ارتباط تنگاتنگ  انها با اجرا تاکید کرد.

وی خاطر نشان کرد: موسسات تحقیقاتی در کشور می توانند با ارائه طرحهای مناسب کشاورزی به شورای تحقیقات، آموزش و ترویج و بررسی مناسب این طرحها را در استان اجرایی کرد.

ابراهیمی پاک بر تدوین برنامه مناسب برای برآورده شدن انتظارات در بخشهای مختلف کشاورزی از سایر موسسات تحقیقاتی و استفاده از پتانسیل ملی در جهت توسعه بخش کشاورزی تاکید کرد.

رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان قزوین هم گفت: مراکزخدمات کشاورزی می توانند به کانونهای دانش افزایی روستایی ارتقا پیدا کنند.

مهرزاد مستشاری عواملی مانند نیازسنجی دقیق، شناسایی پایلوتها، تقویت ساختار مراکز خدمات جهاد کشاورزی، تدوین بودجه عملیاتی، اجرای پایلوت موضوعی، ابزار چند رسانه ای و آموزش بهره برداران در حلقه تولید را برای اجرای طرح ارتقا مراکز خدمات جهاد کشاورزی به کانونهای دانش افزایی در روستا موثر دانست.

وی تقویت نیروی انسانی، فضای آموزشی و ساختار فضای آموزشی چند رسانه ای را در تقویت ساختار مراکز خدمات لازم و ضروری دانست.

رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان قزوین گفت: ۱۲ طرح  پایلوت در استان بعنوان حلقه های تولید و پایلوتهای اجرایی در نظر گرفته شده که می توان به پایلوت گوسفند نژاد شال، طیور صنعتی آبیک، پسته بوئین زهرا، افزایش بهره وری آب، کشت گیاهان دارویی، زیتون، انگور، محصولات دیم و دام سنگین اشاره کرد.

محقق مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان قزوین نیز گفت: استان قزوین با داشتن دشت قزوین و پیشینه بازرگانی یکی از مراکز مهم صنعتی و تجاری کشور محسوب می شود که می تواند بعنوان مناطق آزاد تجارت کشاورزی در توسعه صادرات نقش داشته باشد.

مهرنوش میرزایی افزود : استفاده از پتانسیل های کشاورزی موجود در منطقه شمال غرب کشور، بهره گیری از شبکه ریلی و جاده ای شمال غرب کشور و امکان تبدیل شدن به یکی از مراکز شبکه صادرات محصولات کشاورزی کشور  را می توان از ظرفیتهای استان برای اجرای طرح مناطق آزاد تجارت کشاورزی ذکر کرد.

وی عدم توجه تجاری به موقعیت دشت قزوین و ناپایداری درآمد در بخش کشاورزی را از مهمترین مشکلات اجرای این  گونه طرح  ها برشمرد.

کد خبر 2496710

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha