پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

درخواست تعویق نشست ویژه اتحادیه عرب درباره یمن

درخواست تعویق نشست ویژه اتحادیه عرب درباره یمن

نماینده یمن در اتحادیه عرب با ارسال نامه ای به دبیرخانه این اتحادیه خواستار تعویق نشست درباره این کشور شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه الیوم السابع، یمن خواستار تعویق نشست ویژه وزیران خارجه کشورهای عربی که قرار بود پس فردا چهارشنبه برگزار شود، شد.

نماینده یمن در اتحادیه عرب طی نامه ای به دبیرخانه اتحادیه عرب خواستار تعویق این جلسه شده است تا به تلاش های جمال بن عمر نماینده سازمان ملل در امور یمن و گفتگو و رایزنی های وی به گروههای سیاسی فرصت داده شود تا توافقی در زمینه خروج از بحران حاصل شود.

از سوی دیگر شبکه المیادین از تسلط طرفداران عبد ربه منصور هادی رئیس جمهوری مستعفی یمن بر تلویزیون عدن خبر داد.

کد خبر 2496873

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha