پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ بهمن ۱۳۹۳، ۱۰:۴۶

عبدولی خبر داد:

همکاری شایسته مردم با دومین جشنواره ورزشی محلات کرج

همکاری شایسته مردم با دومین جشنواره ورزشی محلات کرج

کرج-معاون ورزشی سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری کرج با ابراز رضایت ازروند برگزاری دومین جشنواره ورزشی محلات همکاری شایسته شهروندان را نقطه قوت این دوره جشنواره عنوان کرد.

محسن عبدلی معاون ورزشی سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری کرج در این ارتباط به خبرنگار مهر گفت:همکاری تیم ها وشهروندان یکی از نکات مثبت برگزاری این دوره محسوب می شود به نحوی که شاهد حضور به موقع تیم ها درمحل بازیها و همکاری شایان آنها با مسوولان برگزاری هستیم و همین مساله موجب شده ما در این دوره با کیفیت بهتری مسابقات را به انجام برسانیم و راندمان کاری ستاد اجرایی  به شکل چشمگیری بالا رفته است.

محسن عبدلی در خصوص آخرین روند برگزاری مسابقات هم گفت: با گذشت ۴ روز از این جشنواره ورزشی مسابقات فوتسال و والیبال در ۸ سالن ورزشی آغاز شده  ودر بخش بانوان نیز مسابقات آمادگی جسمانی در دوبخش استقامت وچابکی در حال انجام است.

وی تصریح کرد:در بخش والیبال مسابقات در سه رده سنی بزرگسالان،نوجوانان ومینی والیبال برگزار می شود وبا توجه به حضور ۳۸۰ تیم زمان بندی بازی هارا به گونه ای تنظیم کرده ایم که هریک از این رده ها در زمان مشخص برگزار وبه پایان می رسد وهمزمانی در این رشته نخواهیم داشت.

عبدلی برگزاری مسابقات فوتسال را هم مورد اشاره قرار داد وگفت:مسابقات فوتسال نیز در ۸ سالن وبر اساس مناطق شهری وکثرت تیم های ثبت نامی در حال برگزاری است و۳۲۰ تیم حاضر در این مسابقات نیز بر اساس برنامه ریزی انجام شده در حال رقابت هستند.

وی از آغاز مسابقات طناب کشی ودارت بانوان از امروز خبرداد وگفت:این دو رشته ورزشی از عصر امروز به میزبانی سالن سیدالشهداء آغاز می شود ودر ادامه شطرنج آقایان وبانوان در روز پنج شنبه به انجام خواهد رسید.

کد خبر 2499319

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha