به گزارش خبرگزاری مهر، مجموعه فرهنگی یادمان هفتم تیر سرچشمه میزبان جمعی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است تا به بازخوانی پیام مقام معظم رهبری به جوانان آمریکای شمالی و اروپا بپردازند.
در این نشست که شنبه دوم اسفندماه با حضور دکتر محمدحسن قدیری ابیانه، دکتر فواد ایزدی و دکتر یحیی بونو برگزار خواهد شد، حجت الاسلام والمسلمین رضا غلامی به سخنرانی خواهد پرداخت.
هدف از برگزاری این نشست علاوه بر بازخوانی پیام امام راحل(ره) به گورباچف، تحلیل پیام اخیر مقام معظم رهبری به جوانان آمریکای شمالی و اروپا و همچنین پیش بینی افقهای پیش روی انقلاب اسلامی ایران می باشد.
این نشست، با مشارکت معاونت فوق برنامه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، شنبه دوم اسفندماه از ساعت ۱۸ در سالن همایش های مجموعه فرهنگی یادمان هفتم تیر به آدرس تهران، میدان بهارستان، نرسیده به چهارراه سرچشمه، کوچه شهید صیرفی پور برگزار می شود و حضور برای عموم علاقمندان آزاد است.
نظر شما