پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ بهمن ۱۳۹۳، ۱۲:۳۴

امینی:

جشنواره هنرهای قرآنی با هدف شناسایی استعدادهای قرآنی برگزار شد

جشنواره هنرهای قرآنی با هدف شناسایی استعدادهای قرآنی برگزار شد

مشهد- رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مشهد گفت: انس گرفتن عموم مردم با قرآن و شناسایی استعدادهای برتر قرآنی از اهدافی بود که در سیزدهمین جشنواره علوم و هنر های قرآنی دنبال شد.

به گزارش خبرنگار مهر، یوسف امینی صبح امروز در مراسم اختتامیه سیزهمین جشنواره علوم و هنرهای قرآنی اظهار داشت: یکی از هنرهای ظاهری قرآن تلاوت این اعجاز الهی است و با خواندن و تلاوت این کتاب الهی است که به ارتباط با زیبایی ها و عمق آن پی خواهیم برد.

وی افزود: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، توجه به قرآن روز به روز افزایش یافته است و مقام معظم رهبری نیز توجه ویژه ای به قرآن و علوم قرآنی دارند.

رئیس اداره  فرهنگ  و ارشاد اسلامی مشهد بیان کرد: هدف اصلی این جشنواره دنبال کردن همان برنامه های شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور است که انس گرفتن عموم مردم با قرآن از این جمله برنامه ها است.

وی همچنین به شناسائی استعدادهای برتر قرآنی در این جشنواره اشاره و اظهار کرد: برای بهره مندی هر چه بیشتر نوجوانان از این جشنواره، سن شرکت کنندگان را به زیر ۱۵ سال کاهش دادیم.

امینی گفت: جشنواره در مرحله شهرستان مشهد در بخش های ترتیل، نقاشی و تصویر گری، خوشنویسی، شعر و داستان های قرآنی برگزار و  یک هزار اثر به جشنواره راه یافت.

وی افزود: از بین آثار رسیده به دبیر خانه جشنواره در نهایت بیست اثر برگزیده شد.

گفتنی است از نفرات برتر با حضور حجت الاسلام حمید محمدی قائم مقام و دبیر شورای عالی توسعه فرهنگ کشور در این مراسم  تقدیر شد.

کد خبر 2499490

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha