پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ بهمن ۱۳۹۳، ۱۴:۲۱

قریشی:

اساتید و مسئولان دانشگاه‌ها اهمیت نماز را در عمل نشان دهند

اساتید و مسئولان دانشگاه‌ها اهمیت نماز را در عمل نشان دهند

بوشهر - معاون فرهنگی سياسی نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: اساتید و مسئولان دانشگاه‌ها اهمیت نماز را در عمل نشان دهند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام میر مجید قریشی ظهر سه‌شنبه در همایش ملی نماز و نیایش در بوشهر اظهار داشت: در کمتر دانشگاهی امروزه شاهد هستیم که مسئله خدا و بندگی خدا و ارتباط با خداوند جوز برنامه‌های انها باشد ولی این تحول شگرف در ایران رخ داده است.

وی با تاکید بر اینکه نمی‌توان در این جهان زندگی کرد و ادعای روشنفکری داشت اما خدا را نادیده گرفت، ادامه داد: اقامه نماز اولین کاری است که مومنان پس از تشکیل حکومت اسلامی می‌کنند لذا در دانشگاه‌ها نیز باید این مسئله در اولویت کارهای فرهنگی باشد.

معاون فرهنگی سياسی نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها افزود: هر جنگی که در ۲۰۰ سال اخیر در ایران اتفاق افتاد موجب شد بخشی از کشور جدا شود؛ تنها در هشت سال دفاع مقدس بود که رزمندگان اجازه ندادند یک وجب از خاک کشور جدا شود.

وی تصریح کرد: این سنت خداست که اگر انسانی در برابر او خم شد خداوند اجازه نمی‌دهد در برابر هیچ بیگانه‌ای سر خم کند، لذا چنین انسانی سالم و آرام می‌ماند و قلبی مطمئن پیدا می‌کند.

قریشی با بیان اینکه امروز ایران اسلامی به کشوری الگو در منطقه تبدیل شده و این به خاطر این است که قرائت مناسبی از اسلام ناب محمدی پیاده کردیم، اذعان داشت: مسئولان فرهنگی همان اندازه که به کارهای علمی اهمیت می‌دهند به مسئله تربیت و فرهنگ اسلامی هم اهمیت بدهند.

هیچ‌کس نباید مسجد را پایگاه حزبی و سیاسی خود کند

فتح‌الله حقیقی معاون سیاسی و امنیتی استاندار بوشهر نیز اظهار داشت: امروز امنیت اجتماعی بیش از هر زمان دیگری مورد توجه است و در صورتی که بتوانیم تشخیص دهیم که مخلان امنیت اجتماعی چه افرادی هستند به راحتی می‌توانیم امنیت بیشتری را فراهم سازیم.

وی با بیان اینکه اگر هدایت‌ها به صورت منطقی انجام شوند، آسیب‌های اجتماعی نیز کاهش می‌یابد، اذعان داشت: کسانی که فاقد عزت نفس لازم و عدم ثبات در شخصیت استوار و نهادینه باشند، اختلال‌ها و آسیب‌های اجتماعی را ایجاد می‌کنند.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار بوشهر با اشاره به اینکه ناامنی اجتماعی باعث ترویج فساد و فحشا و کاهش مشارکت‌های اجتماعی می شود، اضافه کرد: کاهش منیت‌ها و فردگرایی کمک بسیار زیادی به بهبود امنیت اجتماعی می‌کند و نمود عینی کاهش منیت را در نماز باید بجوییم.

وی با بیان اینکه نماز بهترین وسیله برای نگه داشتن انسان از فساد و فحشا است، خاطرنشان ساخت: مشارکت‌های اجتماعی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و مسجد نمونه‌ای از مشارکت‌های اجتماعی است.

حقیقی با بیان اینکه مسجد را باید از پایگاه احزاب جدا بدانیم، ادامه داد: کسی نباید مسجد را پایگاه سیاسی و حزبی خود بداند.

کاهش سن اعتیاد در کشور/ کاهش اعتیاد با نماز

وی با بیان اینکه نماز و نیایش آسیب‌های اجتماعی را کاهش داده و امنیت اجتماعی را افزایش می‌دهد، افزود: به برکت نماز شاهدیم که استان بوشهر سرآمد امنیت اجتماعی است و سرآمد مشارکت‌های سیاسی در کشور است که نمونه آن را در انتخابات سال گذشته با مشارکت ۸۴ درصدی مردم بوشهر دیدیم.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار بوشهر با بیان اینکه استان بوشهر قطب انرژی ایران است، ادامه داد: ۵۸ درصد از گاز کشور در استان بوشهر تولید می‌شود و ۹۵ درصد از صادرات نفت کشور هم در بوشهر صورت می‌گیرد و نیروگاه انرژی اتمی هم در استان بوشهر قرار دارد.

وی اضافه کرد: مواد مخدر یکی از آسیب‌های اجتماعی است که یک میلیون و ۳۱۵ هزار نفر در کشور معتاد هستند و روزانه ۱.۵ تن مواد مخدر در کشور مصرف می‌شود و سن اعتیاد به کمتر از ۲۱ سال کاهش یافته است.

حقیقی تاکید کرد: یکی از بهترین شیوه‌هایی که می توانیم آسیب‌های مواد مخدر را کاهش دهیم، از طریق نماز است.

کد خبر 2499558

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha