پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۸ بهمن ۱۳۹۳، ۱۴:۴۹

مردی که ۴۰ سال برای همسرش نامه نوشت

رمانتیک ترین مرد دنیا

رمانتیک ترین مرد دنیا

یک مرد رمانتیک در طول ۴۰ سال زندگی مشترک با همسرش هر روز برایش نامه عاشقانه نوشت تا رمانتیک ترین مرد دنیا لقب بگیرد.

مجله مهر-عطیه‌همتی: آقای «بیل برسنن» ساکن شهر نیوجرسی تا کنون حدود ۱۰ هزار نامه برای همسرش «کریستین» نوشته است که هرکدام از این نامه ها برای یک روز بوده است. این زوج استثنائی به تازگی سوژه رسانه های جهان شده اند و احتمالا بارها به این سوال پاسخ دادند که چطور توانسته اند به این موفقیت و میزان علاقه برسند؟

ملاقات این زوج عاشق برای اولین بار در سال ۱۹۷۴ در کلاس درسی که بیل مشغول تدریس در آن بود  اتفاق افتاد. کریستین دانش آموز بیل بود و به گفته بیل با دیدن او  رعد و برقی در دلش ایجاد شد.  همین دیدار باعث شد بیل و کریستین رفت و آمدشان باهم را بیشتر کنند و برای هم نامه و نقاشی هایشان را ارسال کنند.

آنها تمام نامه هایشان را نگه داشته اند و چند سال پیش به فکر بایگانی و منظم کردن این نامه‌ها افتادند. منظم کردن کارت‌ها و نامه های این زن و شوهر برای آنها یک سود دیگر هم داشت. به گفته بیل حالا هر وقت می خواهند روز  خاصی از زندگی‌شان را بررسی کنند و سراغ خاطره های آن دوران بروند در بایگانی منظم خود  نوشته های آن دوران را بیرون می آورند. به همین سادگی! مثلا یک روز در سال ۱۹۸۲ که بیل با همسرش به یک رستوران  رفته و در آنجا بعد از دیدن فیلم نوشیدنی هم خورده است. بیل معتقد است این نامه ها در اصل دفتر خاطرات زندگی عاشقانه آنهاست.

love-letters2-550x412.jpg

بیل می گوید کلید یک زندگی عاشقانه این است که هردونفر برای آن تلاش کنند.« هیچوقت با عصبانیت نخوابید و باهم درباره همه چیز حرف بزنید و بحث کنید و هر بحثی را قبل از خواب باهم حل کنید. ما در طول این ۴۰ سال هیچگاه باهم مبارزه نکردیم و اگر در مورد چیزی باهم اختلاف نظر داشتیم با استدلال های خود در مورد آن صحبت کردیم. ما هیچوقت در اتاق خوابمان تلویزیون نداشتیم و هر شب با نور شمع و موسیقی ملایم  شام خورده ایم.»

Untitled.png

بیل و کریستین امیدوارند داستان زندگی عاشقانه شان الهام بخش زن و شوهرهای جوان باشند.« بسیار پیش آمده که به رستوران بروم و ببینم بسیاری از زوج های جوان که باهم آمدند به جای اینکه باهم حرف بزنند و به همدیگر نگاه و توجه کنند حواسشان به چیزهای دیگر است. آنها باید بدانند که لحظات باهم بودنشان گنج است و باید از آن لذت ببرند و به راحتی آن را از دست ندهند.»

احتمالا با شهرت این زن و شوهر مهربان بسیاری از زوج های جوان برای مشاوره و حل مشکلاتشان به آنها مراجعه خواهند کردو حتما سر بیل و کریستین حسابی شلوغ خواهد شد.

کد خبر 2499603

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • امیر جعفری ۲۰:۵۶ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۸
      1 0
      احسنت به این مردا که کم پیدا میشن
    • هاله ۰۹:۳۱ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۹
      0 1
      احتمالا این زوج بدون بچه هستند که این قدر فراغ فکر دارند!