پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۹ بهمن ۱۳۹۳، ۱۲:۲۸

رشیدیان:

توسعه نامتوازن در شهرها به رشد محرومیت دامن می زند

توسعه نامتوازن در شهرها به رشد محرومیت دامن می زند

مشهد- استاندار خراسان رضوی گفت: شوراها باید توسعه متوازن را در دستور کار خود قرار دهند زیرا عدم توجه به این موضوع و توسعه نامتوازن یکی از علت های اصلی ایجاد محرومیت در جامعه است.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا رشیدیان صبح امروز در پنجمین همایش ادواری روسای شورای اسلامی استان‌های سراسر کشور در تالار اجتماعات استانداری بیان کرد: شوراها نقش به سزایی در مدیریت شهری داشته و هماهنگ‌سازی بین دستگا‌ه‌ها و سازمان‌ها در راستای نظارت و بهره‌ وری الگوی صحیح مدیریت شهری یکی از وظایف مهم آن ها است.

استاندار با تاکید بر توسعه متوازن شهر ها افزود: عدم توجه به این موضوع مشکلات بسیار زیادی را برای مردم ایجاد کرده است.

وی با بیان اینکه  تعامل شوراهای اسلامی با دستگاه های اجرایی در استان مطلوب بوده و مردم نیز با ظرفیت و اهمیت شورا‌ها نسبت به سال‌های گذشته آگاهی بیشتری پیدا کرده اند ادامه داد: این تعامل و ظرفیت باید در راستای مسیر اقتصاد مقاومتی استفاده شود.

رشیدیان با اشاره به اینکه متاسفانه هنوز اقتصاد مقاومتی در جامعه به درستی محقق نشده است ادامه داد: در این راستا شوراها به واسطه ارتباط مستقیم با مردم و تاثیر گذاری در نقش پذیری مردم نقش بسزایی در این موضوع دارند.

استاندار خراسان رضوی بیان کرد: ظرفیت های بسیار زیادی از جمله کشاورزی، گردشگری و منابع غنی معدنی در کشور وجود دارد که می توان با بهره گیری از این منابع از وابستگی به منابع نفتی و فروش نفت کاست.

وی با اشاره به اینکه برای رشد اقتصادی باید در بحث درآمد پایدار برای شهرداری‌ها برنامه ریزی منسجمی در دستور کار قرار داد ادامه داد:  نباید بودجه شهرداری‌ها از بحث تخلفات محقق شود.

وی اذعان داشت: باید مردم در اولویت تمام طرح ریز‌ی‌ها قرار گرفته  و برای سود‌های کوتاه مدت آینده مردم را دچار مشکل نکنیم.

استاندار نقش شوراها را در این راستا بسیار مهم عنوان کرد و گفت: در همین جهت شوراها نقش اساسی در این حوزه و در راستای ایجاد ظرفیت ها و بهره وری در شهر دارند.

رشیدیان با اشاره به ساماندهی حاشیه شهر مشهد نیز گفت: ساماندهی حاشیه شهر مشهد با بودجه دولتی بسیار زمان بر و غیر ممکن است لذا باید با ایجاد فرصت برای بخش خصوصی و مشارکت پذیری مردم این موضوع را سامان داد.

وی توجه  به حل مشکل روستا‌ها را نیز مهم عنوان کرد و ادامه داد: مهاجرت مردم از روستا‌ها به حاشیه شهر موجب ضربه جدی به اقتصاد و همچنین ایجاد مشکلات جانبی می شود.

استاندار یادآور شد: برای دستیابی به موفقیت باید از جناح بندی سیاسی دست برداشت و انگیزه مشارکت پذیری را برای آبادانی کشور را افزایش داد.

کد خبر 2500314

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha