پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۹ بهمن ۱۳۹۳، ۱۹:۴۷

کواچ شهروند افتخاری ارومیه شد

کواچ شهروند افتخاری ارومیه شد

ارومیه – درحاشیه دیدار اولین بازی دور رفت مرحله پلی آف در ارومیه بین تیم والیبال شهرداری ارومیه و بازرگانی جواهری گنبد اسلوبودان کواچ به عنوان شهروند افتخاری ارومیه معرفی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، اسلوبودان كواچ سرمربی تیم ملی والیبال ایران كه سابقه حضور در تيم هاي پگاه و آذرپيام اروميه را در اوايل دهه هشتاد دارد از محبوبيت بسيار بالا و خاصي بين هواداران و تماشاگران اروميه اي، به لحاظ بازي هاي درخشاني كه در آن سال ها به معرض نمايش گذاشته است را دارد.

محمد حضرت پور شهردار ارومیه در حاشیه بازی عصر روز چهارشنبه تیم والیبال شهرداری ارومیه و بازرگانی جواهری گنبد شهردار ارومیه کواچ را به عنوان شهروند افتخاری ارومیه معرفی کرد.

اسلوبودان کواچ سرمربی تیم ملی ایران امروز به همراه امیر خوش خبر سرپرست تیم ملی که برای دیدن این دیدار به شهر ارومیه سفر کرده است در بدو ورود به سالن از سوی شش هزار هوادار مورد تشویق قرار گرفت.

کواچ در حالی که بنر با نوشته ارومیه شهر عاشقان والیبال آسیا را در دستانش حمل می کرد به احترام تماشاگران در سالن غدیر ارومیه دور افتخار زد و به احساسات حاضرین در سالن پاسخ داد.

تیم شهرداری ارومیه امروز توانست در سه ست متوالی 25 بر 20، 25 بر 19 و 25 بر 17 قاطعانه تیم بازرگانی جواهری گنبد را شکست دهد.

کد خبر 2500743

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha