به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، حسن روحانی در شهریور ماه امسال در جمع قهرمانان و مدال آوران خواستار ایجاد فرصتهای برابر در ورزش ایران شد و تاکید کرد: چند چیز برای ورزش بانوان میخواهیم، امنیت، آزادی و اخلاق؛
روحانی همچنین از وزیر ورزش و جوانان خواست دخالتهای دولت به حداقل کاهش پیدا کند و ورزش را به مردم واگذار کند.
بر همین اساس، در چهلمین نشست معاونان وزارت ورزش وجوانان گزارشهایی از اقدامات خود برای اجرای دستورات رئیس جمهور به وزیر ورزش و جوانان ارائه کردند.
محمود گودرزی در نشست شورای معاونین همچنین از توجه رئیس جمهور به این وزارتخانه تشکر کرد و گفت: اعتماد و توجه ریاست جمهور به خدمتگزاران مردم در دولت تدبیر و امید، مسئولیت ما را دو چندان میکند و من از توجه دکتر روحانی به خدمات همکاران خود در وزارت ورزش و جوانان سپاسگذارم.
حسن روحانی هفته گذشته در مراسم اهدا بازوبند پهلوانی ضمن تشکر از گودرزی وزیر ورزش و جوانان، از موفقیتهای مستمر کشور در عرصه های ورزشی ابراز خرسندی کرد.
نظر شما