پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ اسفند ۱۳۹۳، ۱۸:۱۱

قاضی خبر داد:

کاهش ۶۰ درصدی تلفات جاده ای در شهرستان میامی

کاهش ۶۰ درصدی تلفات جاده ای در شهرستان میامی

میامی- فرماندار شهرستان میامی ضمن اشاره به کاهش ۶۰ درصدی تلفات جاده ای طی ایام نوروز سالجاری در این شهرستان گفت: میامی آماده استقبال از مسافران نوروزی می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد قاضی بعدازظهر یکشنبه در جلسه ستاد تسهیلات نوروزی شهرستان میامی در محل فرمانداری این شهرستان، اظهار داشت: در نوروز ۹۳ با همکاری دستگاه های مربوطه سال بسیار خوبی را پشت سرگذاشتیم و با توجه به تعامل و همکاری خوب بین دستگاه های شهرستان، ۶۰ درصد کاهش تلفات دراین شهرستان ثبت شد.

وی گفت: مردم و دستگاه ها از فرصت میزبانی مسافران نوروزی استفاده کرده و قابلیت های خوب شهرستان را به نمایش بگذارند.

ستاد تسهیلات نوروزی شهرستان میامی

مقام عالی دولت در شهرستان میامی گفت: کنترل و نظارت بر کلیه اماکن عمومی، سوخت رسانی به موقع، بالابردن  سطح رفاهی اماکن تفریحی و مذهبی برای رفاه حال  زائران امام هشتم در اولویت کاری دستگاه های مربوطه قرار گیرد.

قاضی افزود: هیچ مسئولی محدودیتی برای خدمت رسانی به مردم و زائران نداشته و برای خدمت به مردم باید از تمام توان خود استفاده کنیم.

وی گفت: زائران حضرت علی بن موسی الرضا(ع) نباید با مشکلات هرچند کوچک روبرو شوند و اگر اینگونه شد باید تک تک مسئولان پاسخگو باشند و هیچ عذری پذیرفتنی نیست.

مقام عالی دولت در شهرستان میامی ضمن گلایه از عدم استقرار برخی از دستگاه های اجرایی در شهرستان گفت: پزشکی قانونی، نمایندگی بیمه ها، اصلاح ورودی شهر و ... خواسته چندین ساله ماست که متاسفانه هنوز محقق نشده است.

ستاد تسهیلات نوروزی شهرستان میامی

وی با اشاره به نامطلوب بودن وضعیت کمربندی میامی از مسئولان خواست تا از فرصت باقیمانده استفاده کنند و برای رفع مشکلات چاره ای اندیشیده شود.

در پایان برخی دیگر از مسئولان نیز به برنامه های ایام نوروز دستگاه مطبوع خود اشاره کردند.

کد خبر 2504239

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha