به گزارش خبرنگار مهر، این جشنواره صبح امروز در ورزشگاه آزادی خرمشهر افتتاح شد و تا هشتم اسفندماه سال جاری ادامه خواهد داشت.
مدیر اداره آموزش و پرورش خرمشهر در حاشیه افتتاح این جشنواره در گفتگو با خبرنگار مهر عنوان کرد: این جشنواره قرآنی در دو رده دختران و پسران دانش آموز برگزار خواهد شد.
مهدی رفیعی دهکردی افزود: رقابت دانش آموزان در این جشنواره در تاریخ چهارم و پنجم اسفندماه برای دختران و هفتم و هشتم اسفندماه برای پسران خواهد بود.
وی به بخش های کلی این جشنواره اشاره کرد و گفت: این مسابقات در ده رشته که در زمینه قرآن شامل قرائت، حفظ قرآن و تفسیر، در زمینه نماز شامل انشاء نماز، اذان و احکام و همچنین در زمینه عترت نهج البلاغه، صحیفه سجادیه، مداحی و انشاء امام زمان (عج) است را نیز خواهد بود.
مدیر اداره آموزش و پرورش خرمشهر تصریح کرد: حدود ۶۵ داور در طی این چهار روز، داوری این جشنواره را به عهده خواهند داشت.
رفیعی در پایان گفت: امیدواریم با برگزاری چنین جشنواره هایی در شهرستان خرمشهر بتوانیم قدم موثری را به منظور شناخت هرچه بیشتر قرآن به عنوان دستور آسمانی خداوند برای بشریت و شناخت اهل بیت برداریم.
نظر شما