به گزارش خبرنگار مهر، حسین دشتی دوشنبه در جمع خبرنگارن با اشاره به اجرای طرح شفا توسط کمیته امداد امام خمینی (ره) از یک سال گذشته تصریح کرد: در قالب این طرح امدادگران این نهاد به عنوان حامیان سلامت و نوعی پل ارتباطی بین بیماران، مراکز درمانی و خیرین، به صورت چهره به چهره برای جذب حامی اقدام می کنند و با تهیه فرم اعلام همکاری نیکوکاران خیر، مدیریت و سازماندهی مسائل بیماران نیازمند را به عهده گرفته اند.
وی با تاکید بر لزوم همکاری و مساعدت خیران و مردم نیکوکار در امور کمیته امداد افزود: این نهاد بدلیل کمبود منابع نمی تواند خدمات خود را در بخش درمان نیازمندان به نحو احسن انجام دهد و موفقیت این طرح بستگی به مساعدت حامیان نوع دوست دارد چرا که کمیته امداد در اجرای طرح شفا بدنبال بکارگیری ظرفیت مراکز نیکوکاری، خیران محلات و مساجد جهت ارتقای سطح بهداشت مددجویان و سایر بیماران است.
مدیر کل کمیته امداد استان از همکاری ۷۰ پزشک خانواده و ۱۳۷ پزشک متخصص، ۳۷ بیمارستان، ۳۳ آزمایشگاه و ۱۱۲ داروخانه و نیز دیگر مراکز درمانی طرف قرار داد با این نهاد برای ارائه خدمات درمانی و داروئی به بیماران خبر داد و اظهار داشت: حامیان خیر نیز می توانند با تکمیل فرم های مخصوص، در درمان نیازمندان و بیماران خاص و زمین گیر با این نهاد همکاری کنند.
دشتی واریز ماهانه وجه نقدی برای بیماران بی بضاعت، بر عهده گرفتن هزینه های درمانی بیماران نیازمند، مساعدت در تهیه داروهای پر هزینه و کمیاب بیماران خاص و صعب العلاج، مساعدت در تهیه وسایل و تجهیزات پزشکی نو و دست دوم، تهیه عضو بیماران نیازمند پیوند اعضا و رفع سوء تغذیه بیماران و کودکان را از زمینه های مشارکتی خیران عنوان کرد.
تامین بیش از ۷۰ درصد هزینه های درمانی و داروئی بیماران خاص و صعب العلاج نیازمند در طرح شفا
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد آذربایجان شرقی نیز به تامین بیش از ۷۰ درصد هزینه های درمانی و داروئی بیماران خاص و صعب العلاج نیازمند تحت حمایت در قالب طرح شفا اشاره کرد و گفت: حامیان خیر نیز می توانند با تقبل تامین تمام یا بخشی از هزینه های دارو و درمان بیماران خاص و صعب العلاج احتیاج به صورت ثابت، بسیاری از دغدغه های آنان را برطرف کنند.
خالد سیار بر لزوم فرهنگ سازی در خصوص اجرای طرح هایی چون طرح اکرام ایتام و شفا در جامعه و بین مردم تاکید کرد: در حال حاضر بیش از یکهزار و ۱۰۰ بیمار خاص و صعب العلاج تحت پوشش کمیته امداد استان قرار گرفته اند و ۴۸۵ مرکز درمانی طرف قرارداد در سطح استان با معرفی این نهاد خدمات درمانی و پزشکی و در برخی موارد تخفیفات لازم و حتی خدمات رایگان به این نیازمندان ارائه می دهند و این در حالی است که مردم و خیران آنچنان با طرح شفا آشنا نیستند و تبلیغات و اطلاع رسانی مناسب توسط رسانه ها زمینه ساز استقبال عموم از این طرح حواهد شد.
وی در پایان با قدردانی از مساعدت خیران و مردم نوع دوست به نیازمندان اظهار داشت: مردم کمیته امداد را نهادی قابل اعتماد می دانند و همیشه در کار خیر پیشرو هستند و فراتر از انتظار ما به یاری نیازمندان می شتابند زیرا در مواقع نیاز، بلافاصله در کنار این نهاد به یاری افراد نیازمند شتافته اند.
نظر شما