پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۴ اسفند ۱۳۹۳، ۱۳:۳۷

عبداله پور:

تسریع در روند اجرای پروژه های عمرانی تبریز همچنان مورد توجه است

تسریع در روند اجرای پروژه های عمرانی تبریز همچنان مورد توجه است

تبریز - معاون فنی و عمرانی شهردار تبریز گفت: تسریع در روند اجرای پروژه های عمرانی تبریز همچنان مورد توجه است و هیچگاه از این امر غافل نبوده ایم.

به گزارش خبرنگار مهر، محبوب عبداله‌پور دوشنبه در جلسه بررسی پروژه تقاطع غیر همسطح شهیدان صبور اظهار داشت: تسریع در روند اجرای پروژه های عمرانی توام با شاخص‌های کیفی، فنی و اصول زیباسازی، اصل مهمی است که بارها مورد تاکید شهردار تبریز واقع شده است.

وی با اشاره ای به خصوصیات این پروژه گفت: عملیات اجرایی پروژه تقاطع غیرهمسطح در این تقاطع، به عنوان یکی از اولین پروژه‌های کلان عمرانی شهر تبریز در فروردین سال جاری، آغاز و به نام شهیدان صبور مزین شد.ه است

عبداله پور ادامه داد: رفع معارضین برخی مشاغل و همچنین گودبرداری ساختمان مسکونی در اطراف پروژه از جمله اقداماتی بود که پیش از آغاز عملیات اجرایی این پروژه، مورد توجه قرار گرفت.

وی افزود: طبق طراحی‌های صورت گرفته، چهار دهانه ۳۰ متری و یک دهانه ۴۶ متری دو سمت این تقاطع را به صورت عرضی به یکدیگر متصل می‌کند.

معاون فنی و عمرانی شهردار تبریز تعداد شمع‌های این پروژه را ۷۶ عدد خواند و گفت: تیر پل های این پروژه فلزی و همچنین عرشه، پایه ها و دیوارهای آن از بتن‌آرمه است.

عبداله پور ادامه داد: با اجرای این پروژه، مسیر خیابان شهیدان ذاکری به خیابان شهید نجاتی واقع در تقاطع اره‌گر با روگذری به طول ۵۲۵ متر و عرض ۱۶ متر هم راستا خواهد شد.

گفتنی است پروژه شهیدان صبور از پروژه های هفت گانه مربوط به تقاطع های غیرهمسطح شهرداری تبریز است که به صورت همزمان با شش پروژه تقاطع غیرهمسطح دیگر در حال اجرا بوده و هفتم اسفند ماه به بهره برداری می رسد.

کد خبر 2504751

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha