پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۴ اسفند ۱۳۹۳، ۱۵:۴۷

رجایی:

۴۰ درصد چاه‌های کشاورزی استان بوشهر بدون مجوز است

۴۰ درصد چاه‌های کشاورزی استان بوشهر بدون مجوز است

بوشهر - مدیرعامل آب منطقه‌ای استان بوشهر با اشاره به وجود ۱۳ هزار و ۵۰۰ چاه آب کشاورزی در استان ، گفت: پنج هزار و ۵۰۰ حلقه از این چاه‌ها غیرمجاز است.

به گزارش خبرنگار مهر، شاپور رجایی ظهر دوشنبه در نشست هم‌اندیشی معاونان حفاظت و بهره‌برداری طرح احیا و تعادل بخشی آب‌های زیرزمینی سراسر کشور در بوشهر اظهار داشت: در استان بوشهر شاهد کاهش بارندگی‌های هستیم به گونه‌ای که بارندگی‌ها ۷۰ درصد از سال گذشته کمتر شده است.

وی با اشاره به وجود ۱۳ هزار و ۵۰۰ چاه آب کشاورزی در استان بوشهر، خاطرنشان ساخت: پنج هزار و ۵۰۰ چاه غیرمجاز در استان بوشهر وجود دارد که ۴۰ درصد از این چاه‌ها در یک شهرستان است و وضعیت بحرانی در زمینه آب‌های زیرزمینی ایجاد کرده است.

مدیرعامل آب منطقه‌ای استان بوشهر اضافه کرد: پنج دشت در استان بوشهر ممنوعه شده است و دیگر دشت‌های استان بوشهر نیز در آستانه ممنوعه شدن هستند و این موضوع کشاورزی و صنعت استان بوشهر را تهدید می‌کند.

وی تاکید کرد: خشکسالی‌های متوالی باعث شده تا چاه‌های کشاورزی استان بوشهر خشک شوند و این خشاکسالی‌های اثرات تبعات و اثرات نامطلوبی بر روی چاه‌های آب کشاورزی و شرب داشته است.

رجایی از لایروبی یک هزار و ۵۰۰ حلقه چاه و همچنین کف شکنی ۴۵۰ حلقه چاه در استان بوشهر خبر داد و افزود: طی پنج سال اخیر شاهدیم که سطح ایستابی چاه‌ها کاهش زیادی داشته است.

وی با بیان اینکه میزان آورد آب رودخانه‌های استان بوشهر ۵۴ درصد کاهش یافته است، اذعان داشت: ۹۰ درصد آب آشامیدنی استان بوشهر خارج از استان بوشهر تامین می‌شود و فقط هشت درصد آب استان از طریق چاه‌ها تامین می‌شود.

مدیرعامل آب منطقه‌ای استان بوشهر تاکید کرد: باغات خرما و نخیلات ۴۰ هزار هکتار از ۴۳ هزار و ۵۰۰ هکتار باغات استان بوشهر را تشکیل می‌دهد که ۲۰ هزار هکتار آن به روش سنتی یا غرق آبی آبیاری می‌شود.

کد خبر 2504975

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha