به گزارش خبرنگار مهر یکی از فعالیت های چشمگیر در حوزه اقتصاد مقاومتی و محرومین زدایی، اعطای تسهیلات ریالی به پروژه های مبتنی بر اقتصاد مقاومتی و همچنین انجام پروژه های عمرانی در مناطق محروم توسط بسیج سازندگی است.
موضوعی که با نگاهی به آمار و ارقام ارائه شده در سالجاری نشان می دهد که بیش از هزار شغل با محوریت تولیدات مبتنی بر اقتصاد مقاومتی ایجاد شده و ۲۰۰ پروژه عمرانی محرومیت زدایی هم به بهره برداری رسیده است.
۲۰۰ پروژه محرومیت زدایی در کرمانشاه به بهره برداری رسید
رئیس سازمان بسیج سازندگی در این رابطه و درباره بهره برداری از پروژه های محرومیت زدایی در استان کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار مهر، از اجرای ۱۲۰ پروژه عمرانی با یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان اعتبار از محل تسهیلات محرومیت زدایی و قرارگاه خاتم النبیاء در روستاهای استان کرمانشاه طی دو مرحله خبر داد.
منصور فتاحی افزود: مرحله سوم اعتبارات هم به میزان ۱۸ میلیارد ریال به استان تخصیص داده شده است که در حوزه های مختلف از جمله مجتمع های آب رسانی، احداث خانه های بهداشت، خانه عالم و مساجد خواهد بود.
فتاحی گفت: امسال بسیج سازندگی استان کرمانشاه در مجموع بیش از ۲۰۰ پروژه عمرانی را هم از محل منابع ریالی استان و هم از محل اعتبارات قرارگاه خاتم النبیاء اجرا کرده و تمامی استان از منافع این پروژه ها برخوردار شده اند.
رئیس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: توزیع منابع اعتباری برای انجام این پروژه ها در تمامی استان انجام شده است.
همچنین توجه به اقتصاد مقاومتی مخصوصا در بخش تولید و مصرف از تأکیدات روشن رهبر انقلاب در شرایط محدودیت های اقتصادی برای کشور است.
موضوعی که توجه به آن نه تنها می تواند تولید با کمترین هزینه را به دنبال داشته باشد بلکه با سرمایه گذاری در راستای اقتصاد مقاومتی اشتغال زایی پایدار نیز انجام خواهد شد. مواردی که آمارهای ارائه شده از سوی بسیج سازندگی استان کرمانشاه آن را بهتر نشان می دهد.
۹میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان تسهیلات برای تولید مبتنی بر اقتصاد مقاوتی و ایجاد ۱۰۰۰ شغل
فتاحی در این رابطه به پرداخت تسهیلات به مردم استان در حوزه اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و گفت: در راستای تحقق موضوع مهم اقتصاد مقاومتی که گفتمان حاکم بر تمامی ادارات و سازمان ها است، بیش از ۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان تسهیلات به همشهریان اعطا شده است.
فتاحی گفت: در مجموع یک هزار و ۳۰ نفر در استان از تسهیلات اقتصاد مقاومتی بهره مند شده اند که هر کدام از این افراد یک اشتغال را در استان ایجاد کرده اند.
وی تصریح کرد: با توجه به قول های مساعد سازمان میزان این تسهیلات در سال های آینده افزایش خواهد یافت تا بتوانیم حمایت خوبی را از تولید کنندگان در حوزه اقتصاد مقاومتی داشته باشیم.
یکی از در یافت کنندگان این تسهیلات نیز در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با دریافت تسهیلات در بخش اقتصاد مقاوتی در حیاط منزل خودم تولید قارچ و مرغ گوشتی را کلید زده ام که دو نفر اشتغال زایی داشته است.
علی مرادپوری ادامه داد: تولیدات این تولیدی کوچک نه تنها تأمین مخارج دو خانواده را انجام داده است بلکه تولیدات آن به اندازه ایست که می تواد پاسخ گوی مصرف چند محله و منطقه در شهرستان اسلام اباد غرب باشد.
وی افزود: علاوه بر بازپرداخت تسهیلات برای گسترش این تولیدی برنامه ریزی کرده ایم و به این مهم دست خواهیم یافت.
به گزارش مهر، استان کرمانشاه بیکار ترین استان کشور است که یکی از راهکارهای خروج از این وضعیت نیز نگاه تولید مبتنی بر اقتصاد مقاومتی است. نگاهی که بر اساس آمارهای ارائه شده ظاهرا راه درست و مسیر بی چاه خروج از رکود است.
نظر شما