پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۵ اسفند ۱۳۹۳، ۱۶:۰۱

عباسپور:

اجازه خدشه دار شدن انقلاب اسلامی را نمی دهیم

اجازه خدشه دار شدن انقلاب اسلامی را نمی دهیم

رئیس واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد گفت: به هیچ عنوان اجازه نمی‌دهیم انقلاب اسلامی که از سوی امام خمینی (ره) بنیانگذاری شده و با درایت مقام معظم رهبری ادامه یافته است خدشه‌دار شود.

به گزارش خبرنگار مهر، علی عباسپور در نخستین و بزرگترین کنگره دانشگاهی شهدا و ایثارگران، الگوهای جاودانه اسوه های صبر که در واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد برگزار شد گفت: دانشگاه آزاد و به تبع آن واحد علوم و تحقیقات جایگاهی برای تقدیر و تشکر از خانواده‌های شهدا و تحصیل این افراد است و افتخار داریم که در واحد علوم و تحقیقات بیشترین خانواده شهدا تحصیل می‌کنند تا با جهاد علمی راه پدران شهیدشان را ادامه دهند.

وی افزود: ما نیاز داریم در ارتباط با علم، فرهنگ و اقتصاد که عناصر اصلی مد نظر مقام معظم رهبری هستند روحیه شهادت و ایثارگری خود را حفظ کنیم و در این راستا نباید اجازه دهیم کمبودهای مدیریتی و بحث‌های سیاسی اصل انقلاب را تحت تاثیر قرار دهد.

رئیس واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اظهار داشت: به هیچ عنوان اجازه نمی‌دهیم انقلاب اسلامی که از سوی امام خمینی (ره) بنیانگذاری شده و با درایت مقام معظم رهبری ادامه یافته است خدشه‌دار شود، ممکن است کاستی‌های مدیریتی وجود داشته باشد ولی اجازه نمی‌دهیم حتی در تفکر کسی تردیدی در مورد اصل انقلاب بوجود بیاید.

رئیس واحد علوم و تحقیقات عنوان کرد: ما آماده جانبازی هستیم و راه شهیدان را برای رسیدن اقتدار کشور ادامه می‌دهیم و رفاه‌طلبی و تبلیغات بیگانه ما را از اهدافمان باز نمی‌دارد.

کد خبر 2505679

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha