به گزارش خبرنگار مهر، سید جلال هاشمی ظهر چهارشنبه در بازدید از دومین المپیاد امداد و نجات کشور، اظهارکرد: شهرستان طبس از چهار ماه گذشته برای برگزاری این المپیاد برنامه ریزی کرده است.
وی اضافه کرد: امکانات لازم برای استقبال از امدادگران از سراسر کشور فراهم شده است.
فرماندار شهرستان طبس با بیان اینکه شهرستان طبس دارای وسعت زیادی است، گفت: این شهرستان مرکز عبور و مرور شش استان کشور است که برگزاری اینگونه المپیادها در ارتقای سطح دانش امدادی امدادگران تاثیر گذار است.
هاشمی شهرستان طبس را منطقه ای حادثه خیز دانست و افزود: در سال ۵۷ تعداد زیادی از هموطنانمان را در این شهرستان از دست داده ایم و از طرفی با توجه به اینکه این شهرستان دارای کویری بکر و دست نخورده است لازم است که پایگاه های امدادی در این شهرستان افزایش یابد.
وی از فعالیت پنج پایگاه امدادی در شهرستان طبس خبر داد و گفت: در خصوص راه اندازی اورژانس هوایی در این شهرستان پیگری های زیادی صورت گرفته است که نیاز است با توجه به وسعت شهرستان طبس پایگاه اورژانس هوایی در این شهرستان راه اندازی شود.
هاشمی با اشاره به اینکه پیگیر هستیم که مدرسه امداد و نجات در شهرستان طبس راه اندازی شود، گفت: زیر ساخت ها برای راه اندازی این مدرسه در شهرستان طبس وجود دارد و اعتبارات لازم نیز برای راه اندازی این مدرسه از محل اعتبارات این شهرستان تامین خواهد شد.
نظر شما