به گزارش خبرگزاری مهر، محمود امانی تهرانی درحاشیه کارگاه آموزشی برنامه درسی ملی ویژه کارشناسان و سرگروه های آموزشی نواحی یک و دو بندرعباس،افزود: درادامه روند تغییرات نظام آموزشی، سال آینده کتاب های درسی دو پایه پنجم و نهم کاملا جدید التالیف هستند.
وی تصریح کرد: برای سال تحصیلی جاری کتاب های درسی دو پایه چهارم وهشتم با تغییرروبرو شد بطوریکه در پایه چهارم بیشترین تغییرات را در کتاب ریاضی ،اجتماعی و کتاب های فارسی و زبان آموزی داشته ایم.
وی اضافه کرد: در دو کتاب دینی(هدیه های آسمانی) وعلوم تجربی نیز تغییراتی به صورت آزمایشی اعمال و ازسال آینده به شکل سراسری اجرایی خواهد شد.
مدیرکل دفتر برنامه ریزی و تالیف کتب درسی با اشاره به اینکه همه کتاب ها پایه هشتم جدیدالتالیف هستند،بیان داشت: کتاب های دینی و قرآن نیزدراین پایه بازنویسی شده و کتاب های مطالعات اجتماعی، زبان انگلیسی، عربی،علوم تجربی، ریاضی ، تفکر و سبک زندگی و کار و فناوری نیزهمگی جدیدالتالیف هستند.
این مقام مسوول یادآورشد: کمترین میزان تغییر در کتاب قرآن و دینی و بیشترین تغییر در کتاب های عربی، مطالعات اجتماعی، ریاضی و زبان انگلیسی صورت گرفته است.
امانی تهرانی ادامه داد: برای کتاب های جدیدالتالیف فیلم ویدیویی راهنمای تدریس ارایه شده است وفیلم برخی از دروس در یک نرم افزار جامع تر،کتاب راهنمای معلم و سایردروس مناسب برای معلمان گنجانده شده است.
مدیرکل دفتربرنامه ریزی و تالیف کتب درسی درپایان با بیان اینکه دوره های ضمن خدمت با حضورمولفان کتاب ها التالیف برگزار شده است ،اظهارداشت: به منظورآشنایی معلمان با کتاب های جدیدالتالیف و روش های تدریس علاوه بر دوره های ضمن خدمت، فیلم های ویدیویی کتب تغییریافته نیز منتشر که در پایگاه اینترنتی رشد به نشانی www.roshd.ir برای استفاده معلمان و دانش آموزان بارگذاری شده است.
نظر شما