پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۸ اسفند ۱۳۹۳، ۱۴:۱۲

گنجی:

موانع ازدواج در جامعه رفع شود

موانع ازدواج در جامعه رفع شود

زنجان- دبیرفرهنگی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه زنجان گفت:جامعه اسلامی دانشجویان دوره «صرفا جهت ازدواج» برگزار می کندتا تفکر نادرستی که امروزه مانع ازدواج جوانان می شود را مورد چالش قرار دهد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد گنجی ظهر جمعه در جمع خبرنگاران افزود: متاسفانه مساله مهم ازدواج که بایستی در اولویت برنامه های جوانان باشد و مورد توجه جدی قرارگیرد به علت برخی مشکلات موجود، تبدیل به یک مساله دست چندم گردیده است.

وی ادامه داد: جوانان زمانی که می خواهند پیرامون این موضوع مهم فکر کنند خود را در مقابل انبوهی از مشکلات ریز و درشتی می بینند که قدرت تصمیم گیری و اقدام را از آنها سلب می کند دغدغه های فراوان به وجود آمده، تبدیل به مانع بزرگی بر سر راه ازدواج جوانان گردیده است.

گنجی افزود: این دوره که با نام صرفا جهت ازدواج و از هفته آینده و تا پایان ترم تحصیلی جاری در دانشگاه زنجان برگزار می شود و تلاش می کند تا تفکر نادرستی که امروزه مانع ازدواج جوانان می شود را مورد چالش قرار دهد.

دبیرفرهنگی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه زنجان  گفت: در این دوره قصد داریم علاوه بر برگزاری کارگاه های مختلف که توسط اساتید صاحب نظر در حوزه ازواج برگزار می شود، برخی واقعیات موجود در سطح جامعه را نیز برای دانشجویان بازگو کنیم.

گنجی افزود: حضور در دادگاه خانواده و بررسی علت طلاق های صورت گرفته درکشور، معرفی زوج های موفق که با وجود تمامی این مشکلات ازدواج کرده و از زندگی خود راضی هستند و ... از جمله برنامه های در نظر گرفته شده برای این دوره است.

کد خبر 2507640

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha