پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۸ اسفند ۱۳۹۳، ۱۶:۳۲

آیت الله علما:

ضرورت امروز کشورما توجه ویژه به سیاستهای اقتصاد مقاومتی است

ضرورت امروز کشورما توجه ویژه به سیاستهای اقتصاد مقاومتی است

کرمانشاه - نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه توجه به سیاست های اقتصاد مقاومتی از سوی مسئولین و مردم را در شرایط کنونی کشور ضروری عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله شیخ مصطفی علما در خطبه های نماز جمعه این هفته کرمانشاه اظهار داشت: سیزدهمین روز از جمادی الاول به روایتی همان روز شهادت حضرت زهرا (س) است که بانوی بانوان اهل عالم و اهل بهشت است.

وی ادامه داد: حضرت فاطمه زهرا (س) با اینکه تنها ۱۸ سال طول عمر با برکتشان بوده است اما الگو و سبک تربیت اسلامی ارائه شده از سوی حضرت برای همه زنان و مردان و خانواده های اسلامی ژرف و عمیق است.

امام جمعه کرمانشاه تصریح کرد: امروز هشتم اسفند ماه همزمان با روز تربیت اسلامی نیز هست، موضوعی که باید علاوه بر خانواده ها مورد توجه نهادهای آموزشی مخصوصا آموزش پرورش قرار بگیرد.

خطیب جمعه کرمانشاه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ضرورت توجه به اقتصاد مقاومتی از سوی مسئولین و مردم خاطر نشان کرد: سیاست های اقتصاد مقاومتی نسخه شفابخش در بحران هاست و البته نا امیدی دشمنان را در پی خواهد داشت.

آیت الله علما با اشاره به نزدیک بودن سال جدید خاطر نشان کرد: توجه به فقرا و نیازمندان در این روزها یکی از وظایف مومنین است که فرصت مناسب برای این موضوع روز جشن نیکوکاری در چهاردهم اسفند ماه است.

کد خبر 2507736

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha