پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ اسفند ۱۳۹۳، ۹:۲۹

رئیس کمیته اشتغال مجلس مطرح کرد؛

انتقاد از بودجه کم اشتغال در سال آینده

انتقاد از بودجه کم اشتغال در سال آینده

رئیس کمیته اشتغال و کارآفرینی مجلس، از بودجه کم اشتغال در سال ۹۴ انتقاد کرد و گفت: چنانچه با مفاسد اقتصادی مبارزه نشود و بر سیستم مالی و بانکی نظارت دقیقی صورت نگیرد، با مشکل و چالش جدی مواجه می شویم.

عباس قائد رحمت در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اینکه متاسفانه بودجه اشتغال و کارآفرینی در تمامی سازمانها و کشور کم است، افزود: با توجه به آمارمیلیونی تعداد بیکاران در کشور(حدود ۳.۵ میلیون نفر متقاضی کار که عمدتا اقشار کم درآمد و تحت پوشش نهادهای حمایتی هستند و همچنین ۴.۵ میلیون دانشجوی  جویای کار )باید طی دو تا سه سال آینده ۸ میلیون فرصت شغلی ایجاد شود و طبیعی است که با بودجه های هزار میلیارد تومانی نمی توان این کار را انجام داد.

وی تاکید کرد: ایجاد فرصت شغلی حتما باید به عنوان اولویت اول در بودجه دولت قرار می گرفت اما متاسفانه این اتفاق رخ نداد و شاهد بودجه مناسبی از سوی دولت نبودیم.

قائد رحمت با انتقاد از سیستم غلط نظام بانکی و مالی کشور گفت: متاسفانه به افرادی که در آمد خوب دارند بهتر وام داده می شود که این موضوع به هیچ وجه درست نیست.

وی اظهار داشت: از یک سو برای رفع مشکل معیشت مردم با مشکل مواجه هستیم بطوریکه برخی دستگاههای حمایتی برای پرداخت ۱۰۰ هزار تومان عیدی به مددحویانشان مشکل دارند و از طرف دیگر اختلاسهای چند هزار میلیاردی درکشور انجام می شود.

رئیس کمیته اشتغال و کارآفرینی مجلس با اشاره به تاکیدجدی  مقام معظم رهبری در از بین بردن فساد گفت:هنگامی که مبارزه جدی با مفاسد مالی و اقتصادی صورت نگیرد و نظام مالی و بانکی کشور نظارت و رصد نشود و همچنین سازمانهای نظارتی بررسی دقیق و مجدانه ای انجام ندهند در آینده کشور با مشکلات و چالشهای جدی تری مواجه خواهد شد.

به گفته قائد رحمت، چنانچه مشکلات و فساد اقتصادی برطرف نشود شکاف بین طبقات هر روز بیشتر،‌ فاصله بین فقیر و غنی  زیاد و درصد کمی از مردم اکثر اعتبارات را در اختیار می گیرند و ودرصد قابل توجهی ازکشور هر روز  فقیر تر می شوند و همچنین سرمایه ها نیز در چرخه تولید وارد نشده و آمار بیکاری هر روزبیشتر خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه سران سه قوه عضو سازمان مبارزه با مفاسد اقتصادی هستند ، تاکید کرد: روسای قوای مقننه مجریه و قضاییه میتوانند درقانونگذاری ، پیشگیری از مفاسد ، رفع مشکلات و همچنین نظارت نقش اساسی داشته و مجرمین را به سزای عملشان برسانند .

وی گفت: ما با دولت و مجلس جلسات مختلفی داریم که تا کنون در دولت تدبیر و امید چند جلسه نیز تشکیل شده است که متاسفانه خروجی قابل توجهی نداشته و انتظار می رود که این جلسات در دولت جدید پرمعنا تر باشد و با موضوعات خاص پیش برویم تا بتوانیم  مصوباتی را داشته باشیم.

رئیس کمیته اشتغال و کارآفرینی مجلس به پیشنهاداتی به روسای سه قوه اشاره کرد و اظهار داشت: پیشنهاد میکنم قوه قضاییه نیز به این جلسات دعوت شود و هر جلسه در ارتباط با موضوعی مشخص صحبت کنند و ماهیانه نیز یک جلسه برگزار شود تا در این جلسه موضوع مطرح شده به نتیجه برسد

قائد رحمت تاکید کرد: مبارزه با مفاسد اقتصادی، بیکاری و حمایت از تولید سه موضوع مهم این جلسات بوده و باید در دستور کار قرار گیرد در غیر این صورت قطعا در آینده با مشکلات جدی روبرو خواهیم شد.

کد خبر 2507901

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha