پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ اسفند ۱۳۹۳، ۹:۱۱

احمدی:

بیان ضرورت مطالعه بهترین راه ترویج کتاب است

بیان ضرورت مطالعه بهترین راه ترویج کتاب است

قزوین- مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین گفت: بیان ضرورت مطالعه بهترین راه ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی در جامعه است.

به گزارش خبرنگار مهر، در مراسم اختتامیه دهمین نمایشگاه بزرگ کتاب قزوین که یکشنبه شب با حضور محمد مهدی احمدی معاون امور استانهای وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامی، آیت الله محمدی تاکندی استاد حوزه و مرتضی روزبه استاندار قزوین در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی قزوین برگزار شد اظهارداشت: کتاب صادق ترین و بهترین دوست انسان است که زندگی وی وابسته به آن است.

قزوین

وی اظهارداشت: بسیاری ضرورت کتاب خواندن را درک نمی کنند حال آنکه کتاب ریشه همه تحولات خانوادگی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است.

احمدی افزود: همچنین بسیاری از ما کتاب را وسیله ای دانش آموزی می دانیم که باید در پایان هر سال با دست افشانی و پایکوبی آنرا به پشت بام فراموشی بسپاریم در حالی که کتاب برای ما یادآور مشق، نصیت، سرزنش، محرومی از شادی های کودکانه است اما به ما نیاموخته اند که کتاب جایگاه آرامش است که بدون آن زندگان بی جان است.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین یادآورشد: بیان ضرورت مطالعه بهترین راه برای ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی در جامعه و در میان کسانی است که به ضرورت مطالعه پی نبرده اند.

این مسئول در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برپایی دهمین نمایشکاه کتاب قزوین گفت: برگزاری این نمایشگاه فرصتی برای خردمندی و آگاهی و معرفی کتاب هایی است که دانشمندان و محققان برای ما به یادگار گذاشته اند.

قزوین

وی افزود: اگر هر کدام از ما روزانه تنها ۱۰ صفحه کتاب بخوانیم در ماه، ۳۰۰ صفحه، در یک سال ۳۶۵۰ صفحه و در ۱۰ سال می توان ۳۶ هزار و ۵۰۰ صفحه کتاب خواند که این میزان کتابخوانی و مطالعه با خود فرزانگی و دانایی را برای انسان به ارمغان خواهد آورد.

احمدی تصریح کرد: باید حساب کتاب را از نان و گوشت، لبنیات و بنزین در چرخه زندگی جدا کرد و شاید عده ای فکر کنند بدون خواندن از بین نمی روی و مانند گشنگی نیست اما باید دانست بدون کتاب در زندگی به جایی نمی توان رسید و بینش و فهم و دانش شکل نمی گیرد لذا امیدواریم گکتاب نیز در سبد زندگی جای خود را باز کند و مهم شمرده شود.

احمدی از نقش رسانه ها در اطلاع رسانی بخشهای مختلف نمایشگاه امسال تجلیل کرد و گفت: هنرمندان و صاحبان قلم در نشریات، مطبوعات به حق امسال سنگ تمام گذاشتند و به رسالت خود بخوبی عمل کردند و در کنار تلاش یک ماهه همکاران ما در اداره ارشاد موجب شدند این رویداد فرهنگی به نحو مطلوبی برگزار شود که قدردان خدمات آنها هستیم.

کد خبر 2509475

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha