به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله حسین نوری همدانی قبل از ظهر دوشنبه در دیدار تعدادی از آزادگان استان خوزستان اظهار داشت: انقلاب اسلامی هدیهای است که خداوند نصیب مردم ایران کرد و در این باره لازم است زمینههای ایجاد انقلاب اسلامی، ارکان، پایه و اساس، برکات، دستاوردها و آسیبهایی که ممکن است انقلاب اسلامی را تهدید کند را بشناسیم.
وی افزود: پیامبر گرامی اسلام ۱۳ سال در مکه به رسالت خود عمل کردند و مردم را از لحاظ ایمان و عقیده با دلیل و برهان تجهیز کردند و پس از آن با ایجاد حکومت اسلامی به مدینه آمدند.
استاد برجسته حوزه با بیان اینکه حکومت در زندگی انسان بسیار مهم است، ادامه داد: پیامبر گرامی اسلام(ص) برای ۳۰ نفر از پادشاهان و سران کشورها نامهای فرستادند و همگان را به اسلام دعوت کردند تا حکومت اسلامی مقتدر و عزتمندی را ایجاد کنند.
در اسلام حکومت توأم با ولایت مشروعیت دارد
وی تصریح کرد: حکومت توأم با ولایت در اسلام مشروعیت دارد و در رأس حکومت باید پیامبر و یا امام معصوم باشد و در زمان ما که امام(ع) غایب است کسی که فقیه و اسلامیشناس و دارای تدبیر، تقوا و عدالت و اداره امور باشد و با شجاعت در برابر دشمنان بایستد حکومت را در دست میگیرد و امروز این ویژگیها در آیت الله خامنهای وجود دارد.
آیت الله نوری همدانی افزود: بعد از پیامبر گرامی اسلام عدهای اهل بیت(ع) را کنار زدند و حکومتهای نامشروع را ایجاد کردند و به واسطه این اعمال مردم ضعیف شدند و ناچار بودند در این وضعیت زندگی کنند.
وی ادامه داد: در حالی که مردم در فقر فرهنگی و مالی به سر میبردند امام راحل کاری کردند که حکومت به ولایت برگردانده شود و نظام اسلامی ولایی و مقتدر ایجاد شود.
مرجع تقلید شیعیان با بیان اینکه در هشت سال جنگ تحمیلی آمریکا و صهیونیست متحد شده بودند تا مردم ایران را از بین ببرند، عنوان کرد: رزمایش پیامبر گرامی اسلام که طی روزهای گذشته انجام شد موجب رعب آمریکا و صهیونیست و داعش شد.
آزادگان موجب قدرتمندی کشور شدند
آیت الله نوری همدانی خطاب به آزادگان ابراز کرد: شما قدرتی ایجاد کردید که دشمنان بترسند و روز به روز ما قدرتمند شویم.
وی عنوان کرد: انقلاب اسلامی مستضعفان را بیدار و مستکبران را منفورتر کرد و این انقلاب زمینه ظهور حضرت ولی عصر(عج) خواهد بود.
نظر شما