به گزارش خبرنگار مهر، حمید خالقی صبح امروز در جلسه پیشگیری از وقوع جرم در دادگستری کرمان اظهارداشت: پیش از این در جلسات مختلف از لزوم پیشگیری از بروز جرم سخن گفته شده و یکی از بهترین راهکارها نظارت بر اماکن جرم خیز است که در همین راستا نیز در کارگروه سرقت استان کرمان و اقدامات پیشگیرانه مصوبه ای در راستای شناسایی نقاط جرم خیز به تصوب رسیده است که در این زمینه اقدامات لازم در دست انجام است.
وی افزود: یکی از اقداماتی موثر در این زمینه افزایش نطارت است که در این راستا نصب دوربینهای نظارتی در مناطق جرم خیز در دستور کار قرار دارد.
خالقی تصریح کرد: انتظار می رود همه دستگاههای مرتبط در خصوص نا امن کردن فضای جامعه برای مجرمان اقدامات لازم را انجام دهند.
وی افزود: طبق بررسیهای صورت گرفته یکی از دلایل بروز جرم نیز نا آگاهی مجرم از اعمال جرم خیز است که در این خصوص باید آگاهی جامعه افزایش یابد و اقشار مختلف مردم در این خصوص آموزشهای لازم را فرا گیرند.
معاون دادگستری کرمان افزود: باید با پیشگیری از وقوع جرم مقدمات لازم را برای کاهش زمینه های بروز جرم فراهم کنیم.
نظر شما