رویا احمدیان در گفتگو با خبرنگار مهر بخشی از مسئولیت سازمان بهزیستی را کنترل و پیشگیری از آسیب اجتماعی عنوان و تصریح کرد: بر همین اساس مناطق آسیب خیز به صورت مداوم شناسایی شده و مشخصات این مناطق استخراج می شود.
وی افزود: این طرح با هدف توسعه برنامه های کنترلی و حمایتی در این مناطق است تا گستره آسیب های اجتماعی کنترل شده و از آسیب های موجود نیز کاسته شود.
مدیر کل بهزیستی استان با تاکید به اینکه این طرح یکی از اصلی ترین طرح های حمایت زنان و دختران در معرض آسیب است، افزود: با شناسایی مناطق برنامه های مختلف از جمله مهارت آموزی، مشاوره و توانمند سازی در این نقاط اجرا می شود.
احمدیان معتقد است برنامه های مهارت آموزی تاثیر قابل توجهی در کاهش آسیب های اجتماعی و دامنه بروز آن دارد.
وی از جمله این مهارت ها را مهارت های زندگی، رازهای موفقیت در زندگی، روش های شاد زیستن، کنترل خشم و اضطراب، پیشگیری از اعتیاد، پیشگیری از طلاق و پیشگیری از خشونت های خانگی برشمرد.
مدیر کل بهزیستی استان معتقد است در امر کنترل آسیب های اجتماعی باید علاوه بر بهزیستی سایر نهادهای فرهنگی و حتی خود شهروندان نیز مشارکت جدی داشته باشند.
نظر شما