به گزارش خبرنگار مهر، رحیم افلاکی صبح پنج شنبه در جلسه شورای هماهنگی ثبت وقایع حیاتی شهرستان اردبیل تصریح کرد: در یازده ماه سال جاری ۱۲ هزار و ۲۰۰ مورد ولادت ثبت شده که از این تعداد شش هزار و ۳۱۹ مورد پسر و پنج هزار و ۸۸۱ مورد دختر بوده است.
وی با اذعان به اینکه ثبت معوقه ۴۶ مورد بوده است، اضافه کرد: حدود ۹۸درصد ثبت به موقع و در مهلت قانونی انجام شده است.
معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری اردبیل تاکید کرد: باید برای ثبت به موقع وقایع حیاتی در جامعه فرهنگ سازی شود زیرا این امر بستر مناسب برای تصمیم گیری و برنامه ریزی را برای مسئوولان فراهم می کند.
افلاکی معتقد است وقایع حیاتی یکی از نیازهای مهم و اساسی جامعه و برنامه ریزان کشور است که با هویت و ملیت مردم گره خورده است و ثبت به موقع آن به منزله نظم دهی به آمارهای پایه و اساسی است.
وی تاکید کرد: تمام دهیاری ها، مراکز بهداشت و درمان و خانه های بهداشت مکلفند وقایع حیاتی را به موقع به اداره ثبت احوال اعلام کنند.
معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری اردبیل از سایر ادارات خواست با توجه به اهمیت و نقش ثبت احوال در ارایه آمارهای حیاتی همکاری لازم را با اداره ثبت و احوال داشته باشند.
نظر شما