پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

تصویر تویت تکفیریها؛

اوج ناتوانی داعش دربرابرارتش و مردم عراق/باران موشک بر ما می بارد

اوج ناتوانی داعش دربرابرارتش و مردم عراق/باران موشک بر ما می بارد

تروریستهای داعش در پی فروپاشی استحکامات و خطوط مقدم خود در برابر عملیات گسترده نیروهای امنیتی و داوطلب مردمی در صلاح الدین، دست به دامان سرکردگان خود شده و خواستار کمک فوری شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الفرات، منابع رسانه ای نیروهای داوطلب مردمی فاش کردند که باندهای تروریستی داعش پس از فروپاشی خطوط مقدم و استحکامات خود در استان صلاح الدین، از سرکردگان خود درخواست کمک کرده اند.

بر اساس این گزارش، درخواست کمک تروریستهای داعش در پی فروپاشی خطوط مقدم آنها در عملیات نظامی بزرگ نیروهای امنیتی و مردمی برای پاکسازی استان صلاح الدین صورت گرفته است.

المسله نیز از تویتهایی در شبکه اینترنت خبر داد که داعش به شکست خود در استان صلاح الدین در برابر نیروهای ارتش و مردمی اعتراف کرده است.

یکی از تروریستها در تویتی گفته است "موشکهای نیروهای داوطلب رافضی(اصطلاحی که تروریستهای تکفیری هماننند وهابیون برای محبان اهل بیت(ع) به کار می برند) مثل باران بر سر ما می بارد و خواستار کمک شیخ البغدادی(سرکرده داعش) هستیم."

تروریست دیگری در تویتر نوشته است "ای برادران(سرکردگان داعش) به من درباره ولایت صلاح الدین اطمینان بدهید، گفته می شود دشمن رافضی(اصطلاحی که تروریستهای تکفیری هماننند وهابیون برای محبان اهل بیت(ع) به کار می برند) وارد شهر الدور شده است. تماس من با برادرانم در آنجا قطع شده است، ای برادران خواهش می کنم به من اطمینان دهید."

در تویت دیگری یک تروریست نوشته است " چگونه شهر الدور را گرفتند(اشاره به موفقیت نیروهای امنیتی و مردمی در آزادسازی الدور)، پس سربازان خلافت(تروریستهای تکفیری) کجا هستند؟ موحدون(تروریستهای تکفیری که خود را موحد و خداپرست می خوانند)، الان مرتدین و روافض(تروریستهای تکفیری مخالفان خود به ویژه پیروان و محبان اهل بیت علیهم السلام را همانند وهابیون مرتد و رافضی می خوانند)

تروریست دیگری در تویتی با اشاره به شکست مفتضحانه تکفیریها در شهر الدور این سئوال را مطرح کرده است که آیا به داعشیها در این منطقه خیانت شده است؟

همزمان با ادامه موفقیتهای نیروهای نظامی و داوطلب مردمی در پاکسازی بخشهای مهمی از استان صلاح الدین، تروریستهای داعش نیز خواستار کمک فوری سرکردگان خود شده اند.

هادی العامری رئیس سازمان بدر و فرمانده میدانی در صحنه جنگ با تکفیریها تاکید کرد شهر الدور به طور کامل پاکسازی شد و نیروهای امنیتی به سمت شهرک العلم که منطقه مهمی در شمال تکریت است، در حال پیشروی هستند.

کد خبر 2513055

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha