پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۷ اسفند ۱۳۹۳، ۱۲:۵۲

فریدون معینی مطرح کرد؛

دفاع از حضور چهره‌ها در کمیته فنی/ فوتبال بدون بزرگان بی‌معنی است

دفاع از حضور چهره‌ها در کمیته فنی/ فوتبال بدون بزرگان بی‌معنی است

عضو کمیته فنی و توسعه با تاکید بر اینکه با استفاده از تجربیات ودانش پیشکسوتان، فوتبال ایران رشد می‌کند، گفت: فوتبال ما بدون حضور این بزرگان معنی ندارد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، فریدن معینی درباره برگزاری جلسات کمیته فنی و توسعه، ضمن بیان مطلب فوق گفت: نشست‌های این کمیته به منظور رفع مشکلات و نیازهای تیم‌های ملی پایه بانوان و آقایان برگزار می‌شود تا با فراهم کردن بستری مناسب برای تیم‌های ملی، شاهد رشد و موفقیت‌شان باشیم.

وی در ادامه درباره حضور پیشکسوتان و بزرگان فوتبال در کمیته فنی و توسعه تاکید کرد: از تمام نخبه‌ها، اساتید و پیشکسوتان بزرگ فوتبال که می‌توانند ما را در راستای موفقیت تیم‌های ملی کمک کنند، استفاده خواهیم کرد.

عضو کمیته فنی فدراسیون فوتبال اضافه کرد: فوتبال ما بدون حضور این بزرگان معنی ندارد و با استفاده از تجربیات و دانش این پیشکسوتان است که می‌توانیم به پیشرفت فوتبال فکر کنیم. بدون شک اعضای کمیته فنی خوشحال می‌شوند هریک از پیشکسوتان و نخبگان فوتبال ایران با نگاه مثبت و رویکردی مناسب ما را همراهی کنند.

وی درباره برگزاری اردوهای تدارکاتی تیم‌های ملی پایه اظهار کرد: تمامی برنامه‌های اردویی و زمانبندی تمرینات و شرایط کامل تیم‌های ملی فوتبال بانوان و آقایان را زیر نظر داریم و با رصد کردن فعالیت‌های‌شان و در صورت بروز مشکل، آن را رفع خواهیم کرد تا تیم‌ها بدون دغدغه و با خیالی آسوده خود را برای حضور در مسابقات پیش رو آماده کنند.

معینی در پایان گفت: ما نشست‌های مختلف کمیته فنی را با حضور مربیان تیم های ملی نیز برگزار می‌کنیم تا مربیان با تبادل اطلاعات و همچنین در اختیار گذاشتن تجربیات‌شان، کانالیزه شده تمرینات را پیش ببرند تا آینده تیم ملی فوتبال در رده‌های مختلف تامین شود.

کد خبر 2513777

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha