به گزارش خبرنگار مهر، عباسعلی گائينی عصر یکشنبه در دومین همایش ملی علم و ورزش که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر اظهار داشت: سبک زندگیها در زمان حال با گذشته متفاوت شده و شاهد تغییرات گستردهای در این زمینه هستیم.
وی در ادامه به تغییرات فیزیکی در زندگی انسانها اشاره کرد و ادامه داد: چنانچه تغییرات فیزیکی از زمان انسانهای اولیه نبود، شاید این تحولات علمی و دانش به این خوبی در دسترس ما نبود.
سرپرست علوم ورزشی وزارت علوم و تحقیقات اضافه کرد: وقتی شرایط تغذیه انسانهای اولیه را بررسی میکنیم میبینیم که به ترتیب موادی چون پروتئین، چربی و کربوهیدرات را مصرف میکردند ولی اکنون جای کربوهیدارتها با پروتئین عوض شده است.
این متخصص رشته فيزيولوژي ورزش با بیان اینکه در انسان دهای اولیه حساسیت انسولینی وجود داشت، افزود: در انسانهای امروزی مقاومت انسولینی وجود دارد.
گائینی، تغییرات انسانهای امروزی را تشریح کرد و بیان داشت: انسان امروزی مثل انسان اولیه پدیدههای تکاملی همچون حوادث پیش رو قرار میگیرد.
سرپرست علوم ورزشی وزارت علوم و تحقیقات تصریح کرد: انسان امروزی در زندگی خود تحت تاثیر اطلاعات علمی قرار میگیرد و تغییراتی در زندگی ایجاد می شود.
وی با بیان اینکه توسعه تامین سلامت مهمترین اولویت علم در عرصه ورزش است، اذعان داشت: باید رفتار خوبی با بدن خود داشته باشیم و با شناخت از علم به راحتی خداشناس می شویم.
گائینی با بیان اینکه آموزش سالم غذا خوردن در واقع آموزش یک رفتار اخلاقی صحیح است، ادامه داد: هفت میلیون دیابت نوع دو در حال حاضر در کشور وجود دارد و پیش بینی می شود در سال ۲۰۳۰ این آمار به مرز ۵۰۰ میلیون در جهان برسد.
نظر شما