پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۸ اسفند ۱۳۹۳، ۱۵:۵۶

محمدی:

طرح آماده‌باش نوروزی مراکز درمانی به اجرا درمی‎آید

طرح آماده‌باش نوروزی مراکز درمانی به اجرا درمی‎آید

زنجان-مدیر درمان تامین‌اجتماعی استان زنجان گفت: با اجرای طرح آماده‎باش نوروزی واحدهای درمانی تأمین‌اجتماعی با تشکیل ستاد نوروزی در ایام تعطیلات نوروز به ارائه خدمت می‎پردازد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی مدیریت درمان تامین‌اجتماعی استان زنجان، علی محمدی افزود: طبق هماهنگی به عمل آمده با دانشگاه علوم‌پزشکی، اقدامات مورد نیاز را برای رفاه حال بیمه‌شدگان و بیماران به عمل خواهیم آورد.

وی تصریح کرد: در ایام تعطیلات نوروز بیمارستان‏های امام حسین(ع) و امید ابهر به طور شبانه‌روزی به ارائه خدمت خواهند پرداخت.

محمدی همچنین یادآور شد: متناسب با تعداد مسافران نوروزی ساز و کارهای ارائه خدمت به مسافران نوروزی و بیمه‌شدگان تامین‌اجتماعی همزمان با سراسر کشور ارائه خواهد شد.

مدیر درمان تامین‌اجتماعی استان با اعلام این خبر تصریح کرد: طرح آمادهباش نوروزی مراکز درمانی استان با نصب پلاکاردهای مخصوص و در مبادی ورودی شهر به مردم و مسافران در خصوص ارائه خدمات درمانی مدنظر با ذکر نشانی مراکز و خدمات قابل ارائه اطلاع‌رسانی خواهد شد.

محمدی تاکید کرد: رؤسای بیمارستان‏ها در طول زمان اجرای طرح آمادهباش نوروزی به صورت مستمر نحوه ارائه خدمت به بیماران در واحدهای مشمول طرح را بررسی کرده و در خصوص رفع مشکلات احتمالی در اسرع وقت اقدام خواهند کرد.

کد خبر 2514906

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha