به گزارش خبرنگار مهر، مسعود بابایی در همایش " وحدت رویه و هم افزایی با تعاملات دو سویه" که با حضور مدیران و کارشناسان ادارات تامین اجتماعی و تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان در سالن اجتماعات خورشید قزوین برگزار شد اظهارداشت: تعامل کارشناسی با دستگاههای ذیربط بویژه تامین اجتماعی می تواند نتیجه خدمات را پربارتر کند.
وی افزود: متاسفانه در شرایط کنونی فضای کسب و کار خوب نیست و در میان ۱۵۶ کشور در رده ۱۵۴ هستیم و این وضعیت قابل قبول نیست و باید اصلاح شود.
بابایی بیان کرد: هر چند در چند سال گذشته ۳۲ رتبه در کسب و کار بهبود وضعیت داشتیم و به رده ۱۳۲ رسیده ایم که هنوز مطلوب نیست و باید برای ارتقاء این وضعیت تلاش جدی کنیم.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بیان کرد:درکنار معضلات اجتماعی و آسیبهایی که جامعه را تهدید می کند مانند ساعتی ۱۷ مورد طلاق، فوت روزانه هشت نفر در اثر اعتیاد و هفت نفر در حوادث ناشی از کار که نگران کننده است باید دنبال روشهای بهتری برای جلوگیری از روند آسیبها باشیم.
طرح های پژوهشی و کاربردی حمایت می شود
این مسئول یادآورشد: برای افزایش تعامل بین دستگاههای اجرایی بین تامین اجتماعی و اداره کار باید تعامل منطقی بین کارشناسان این ادارات بیشتر شود که در این راستا از طرح های پژوهشی و تحقیقاتی که کاربردی باشد حمایت می کنیم.
وی اضافه کرد: مقالات و طرح های کاربردی در حوزه کار را حمایت می کنیم و تلاش خواهیم کرد تا برای تجاری سازی طرح ها و ایده ها گامی اساسی برداشته شود.
بابایی گفت: فرار روزانه ۴۲۰ نفر از نخبگان از کشور سالانه ۱۸ هزار میلیارد ریال آسیب وارد می کند و در شرایطی که از هر ۷۰۰ ایده در کشور تنها یک ایده تجاری می شود و در کره از هر سه طرح یک مورد تجاری می شود
باید در این زمینه فعالیت بیشتری داشته باشیم تا از دیدگاه صاحب نظران برخوردار شویم و از فرار مغزها ممانعت کنیم.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بیان کرد: در ۱۱ ماهه امسال تعداد ۴۰۰۵ دادخواست به اداره کار رسیده که سه هزار و ۶۶۰ رای در هیئت های تشخیص صادرشده و یک هزار و ۶۹۶ پرونده نیز در هیئت حل اختلاف بررسی شده و دو هزار و ۲۰۰ رای نیز صادر شده است.
ارائه ۲۳۲۷ مشاوره حضوری و تلفنی
وی افزود: امسال همچنین دو هزار و ۳۲۷ مشاوره حضوری و تلفنی در حوزه روابط کار به افراد ارائه شده که این راهنمایی ها نقش مهمی در کاهش مشکلات حوزه کاری داشته است.
بابایی اظهارداشت: در استان قزوین ۹۰۰ کارگاه بالای ۱۰ نفر شاغل، داریم که در این راستا در رده پنجم قرار داریم و ۴۸۶ واحد بالای ۲۵ نفر و ۳۵۰ واحد بالای ۵۰ نفر داریم.
این مسئول تصریح کرد: در سال جاری چهار هزار و ۵۲۶ مورد بازرسی از واحدهای تولیدی صورت گرفت که ۳۶۰۰ نوبت آن موردی بوده استکه شاهد بیش از هفت درصد افزایش فعالیت بوده ایم.
۳۳ حادثه منجر به فوت در قزوین
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قزوین تصریح کرد: در یک دهه اخیر شاهد افزایش حوادث ناشی از کار بویژه در بخش ساختمان و صنعت بودیم که این روند در قزوین کاهش داشته است.
بابایی اظهارداشت: در ۱۱ ماهه امسال در ۱۱۳ حادثه ساختمانی تعداد ۱۰ نفرکشته شدند ودر ۳۷۹ حادثه در محیط های صنعتی و تولیدی ۱۷ مورد منجر به فوت شده است.
این مسئول گفت: پنج درصد حوادث ساختمانی و پنج درصد حوادث صنعتی منجر به کشته شدن کارگران می شود که این روند با آموزش باید کاهش یابد.
کاهش ۱۴ درصدی حوادث ناشی از کار
وی بیان کرد: با اقدامات انجام شده و کارهای آموزشی خوشبختانه حوادث ناشی از کار در استان بیش از ۱۴ درصد کاهش یافته است اما باید دانست که متاسفانه ارزش یک کارگر سالم برای ما یک سوم کارگر فوت شده است.
بابایی از کاهش تعداد افراد دریافت کننده بیمه بیکاری در بررسی پرونده ها خبرداد و اظهارداشت: با کاهش ۱۰۵۰ نفری مقرری بیمه بیکاری تاکنون پنج هزار و ۷۰۶ فقره قطع بیمه بیکاری داشتیم و شش هزار و ۲۹۱ پرونده در کمیته های مشترک رسیدگی شد.
در ادامه این همایش با تشکیل کارگاه تخصصی راههای تعامل بیشتر بین کارشناسان تامین اجتماعی و تعاون، کار و رفاه اجتماعی بررسی شد.
نظر شما