سرهنگ علی اصغر شیر محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: یکی از علت های این شلوغی این جاده بازگشت دانشجویان به منازل خود است.
وی از رانندگان خواست صبر را سرلوحه کاری خود قرار دهند و با سرعت مطمئنه و با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی اقدام به سفر کنند.
رئیس پلیس راه استان زنجان از وقوع یک فقره تصادف دیشب ساعت ۱۱ در محور زنجان به بیجار خبر داد و گفت: متاسفانه در این تصادف یک دستگاه کامیون کشنده با خودرو پراید برخورد کردو راننده پراید فوت کرد.
سرهنگ شیر محمدی علت وقوع این تصادف را عدم رعایت فاصله طولی از جانب راننده پراید عنوان کرد.
وی همچنین از وقوع یک فقره تصادف دیگر در محور زنجان به تبریز ساعت ۹ صبح امروز خبر داد و یاد آورشد: در این تصادف کامیون از جاده خارج شد و راننده زیر چرخ های کامیون له شد.
رئیس پلیس راه استان زنجان علت اصلی وقوع این تصادف را نبستن کمربند ایمنی راننده کامیون عنوان کرد.
سرهنگ شیر محمدی گفت: از آغاز سالجاری تاکنون علت بیش از ۳۰ درصد تصادفات در محورهای مواصلاتی استان زنجان به علت نبستن کمربند ایمنی است.
نظر شما