پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۴ اسفند ۱۳۹۳، ۱۱:۳۷

جعفری خبر داد:

اعزام خبرنگاران گلستانی به مناطق عملیاتی جنوب کشور

اعزام خبرنگاران گلستانی به مناطق عملیاتی جنوب کشور

گرگان- مسئول بسیج رسانه استان گلستان از اعزام خبرنگاران گلستانی به مناطق عملیاتی جنوب کشور خبرداد و گفت: ۲۶ اسفندماه آخرین مهلت ثبت نام اردوهای راهیان نور خبرنگاران و اصحاب رسانه استان گلستان است.

به گزارش خبرنگار مهر، علی محمد صبح یکشنبه در نشست با رسانه های استان، اعلام کرد: آخرین مهلت ثبت اردوی راهیان نور ویژه خبرنگاران و اصحاب رسانه این استان آخر وقت اداری روز سه شنبه ۲۶ اسفند ۹۳ اعلام شده است.

وی افزود: کلیه خبرنگارن و اصحاب رسانه استان گلستان که تمایل به شرکت در این اردوی زیارتی و معنوی را دارند هرچه سریعتر در این خصوص اقدام کنند.

وی با بیان اینکه هزینه این سفر برای هر نفر ۲۵۰ هزار تومان براورد شده تصریح کرد: با تخفیفات ویژه در نظر گرفته شده، مبلغ نهایی ثبت نام برای هرنفر مبلغ ۵۰ هزار تومان است.

مسئول بسیج رسانه استان گلستان خاطرنشان کرد: علاقمندان میتوانند برای ثبت نام این مبلغ را به شماره حساب بسیج رسانه گلستان نزد بانک انصار شعبه مرکزی گرگان به شماره ۹۰ - ۶۰۶۹۷۳۰- ۵۸ -۴۰۱۰ واریز با ارائه فیش واریزی به دفتر بسیج رسانه گلستان نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

جعفری بیان کرد: بدیهی است اولویت ثبت نام با افرادی خواهد بود که زودتر ثبت نام کرده باشند.

این مقام مسئول گفت: افراد پس از واریز وجه به شماره حساب یادشده یک پیامک با ذکر نام خود به سامانه پیامک بسیج رسانه ۶۶۰۰۰۱۷۰۱۷۰ و قید شماره فیش ثبت نام اولیه خود را انجام و سپس اصل فیش را به دفتر بسیج رسانه تحویل نمایند.

وی تاکید کرد: افراد می توانند برای هماهنگی به آدرس دفتر بسیج رسانه گلستان واقع در گرگان، سایت اداری استانداری، کوچه کمیته امداد امام خمینی (ره)، ساختمان سردارشهید شکی، بسیج رسانه گلستان مراجعه و یا با شماره تلفنهای ۳۱۴۲۰۳۴۱  -۳۱۴۲۰۳۴۳- ۳۲۴۸۰۲۴۳ تماس حاصل کنند.

جعفری افزود: راهیان نور یک حرکت عظیم فرهنگی و معنوی است که می تواند برای بسط فرهنگ ایثار و شهادت و قدرشناسی از مقام شامخ شهدا موثر باشد و هم اینکه ثبت خاطرات و اخبار و گزارشات این سفر می تواند دوره آموزشی خوبی برای خبرنگاران قلمداد شود.

 

 

 

کد خبر 2518490

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha