پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۴ اسفند ۱۳۹۳، ۱۵:۵۱

ابراهیمی پاک:

توسعه پایدار در کشاورزی با تحقیقات محقق می شود

توسعه پایدار در کشاورزی با تحقیقات محقق می شود

قزوین- رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: برای رسیدن به توسعه پایدار توجه به تحقیق و پژوهش باید محور برنامه ها قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، نیاز علی ابراهیمی پاک ظهر یکشنبه در جلسه با مسئول و محققین مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان، اظهارداشت: اساس بخش کشاورزی بر پایه آموزش تحقیق و ترویج بنا نهاده شده است که باید برای رسیدن به توسعه پایدار این اصول مد نظر قرار گیرد.

وی با بیان اینکه جهاد  کشاورزی ارتباط مستقیم و تنگاتنگ با بخش کشاورزی دارد، اظهار داشت: در ارتقا تولید محصولات کمی و کیفی محصولات کشاورزی تحقیق و ترویج می تواند نقش موثری داشته باشد.

ابراهیمی پاک گفت: استان قزوین با داشتن دشت حاصلخیز، تولید محصولات شاخص و نزدیکی و نزدیکی به تهران و بازار مناسب فروش محصول پتانسیل مستعدی در بخش کشاورزی دارد.

وی یکی از چالشهای مهم استان را کمیود آب دانست و تاکید کرد : با برنامه ریزی و راهکارهای مناسب باید برای رفع این مشکل باید چاره اندیشی شود.

ابراهیمی پاک استفاده بهینه از آب، صرفه جویی، استفاده از سیستم های نوین آبیاری، و تغییر الگوی کشت را مهمترین اقدامات برای حفظ و  پایداری آب دشت قزوین ذکر کرد.

وی بر لزوم حضور تحقیقات برای اجرای طرح های بهینه مصرف آب لازم و ضروری دانست.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان قزوین یکی از پتانسیلهای خوب استان را وجود ۳۵ هزار هکتار باغ انگور ذکر کرد و اظهار داشت: با اجرای طرح های تحقیقاتی و ترویجی می توان میزان عملکرد در تولید را افزایش داد.

ابراهیمی پاک تاکیدکرد: یک محقق باید طرحهای تحقیقاتی خودرا در  قالب مقاله نوشته و چاپ و منتشر کند و در اجرای طرح های تحقیقاتی نقش آفرینی بیشتری داشته باشند.

وی تاکید کرد: تحقیقات می تواند نقش بسزایی در شناسایی مشکل و ارائه راه حل داشته باشد.

این مسئول خواستار برگزاری چند همایش ملی با توجه به پتانسیل های موجود استان شد.

رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان قزوین گفت: مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان جزء مراکز تحقیقات تاثیر گذار کشور محسوب می شود.

مهرزاد مستشاری افزود: این مرکز طرحهای تحقیقاتی خوبی در بخش کشاورزی برنامه ریزی و در  دستورکار  دارد که اجرا خواهد شد.

وی برلزوم ارتباط بیشتر تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی تاکید کرد.

کد خبر 2518758

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha