پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۴ اسفند ۱۳۹۳، ۱۵:۴۹

سرهنگ محمدی خبر داد:

کشف بیش از ۸هزارعدد مواد محترقه در فیروزکوه

کشف بیش از ۸هزارعدد مواد محترقه در فیروزکوه

فیروزکوه- فرمانده انتظامی فیروزکوه از کشف ۸هزار و۱۵۰ عدد موادمحترقه و دستگیری یک نفر فروشنده و توزیع کننده این مواد خطرناک خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، ظهر یکشنبه سرهنگ محمدحسن محمدی فرمانده انتظامی فیروزکوه در گفتگو با خبرنگار مهر در تشریح این خبر اظهار داشت: باتوجه به در پیش بودن مراسم چهارشنبه اخر سال و احتمال سو استفاده افراد فرصت طلب، مامورین نیروی انتظامی فیروزکوه طی عملیات گسترده اطلاعاتی و گشت زنی های مستمر محسوس و غیرمحسوس در نقاط آلوده شهر موفق به شناسایی فروشنده و توزیع کننده موادمخدر در شهرستان شدند.

وی افزود: ماموران پلیس با انجام عملیات غافلگیرکننده و ضربتی اقدام به بازرسی و نظارت از صنوفی نظیر خرازی ها و رنگ فروشی ها کردند تا در نهایت موفق به کشف ۸هزار و ۱۵۰عدد موادمحترقه از نوع کپسول، ترقه شش زمانه، ترقه توپی، بالون، منور، سوتی، پروانه و...شدند.

فرمانده انتظامی فیروزکوه گفت: در این راستا یک نفر فروشنده و توزیع کننده مواد محترقه به هویت قاسم دستگیر و پس از تشکیل پرونده به مراجع قضایی تحویل داده شد.

سرهنگ محمدی یادآور شد: پلیس فیروزکوه توانست با انجام این عملیات رضایت مندی شهروندان و مقامات قضایی شهرستان را فراهم آورد.

این مقام انتظامی در خاتمه از همشهریان خواست در صورت کسب اطلاع از هرگونه فروش موادمحترقه در سطح شهرستان بلافاصله موضوع را به مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰اطلاع دهند تا نسبت به برخورد و جمع اوری این مواد خطرناک اقدامات لازم صورت گیرد.

کد خبر 2518816

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha