پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ اسفند ۱۳۹۳، ۱۶:۰۹

کرباسیان اعلام کرد:

پیشنهاد اصلاح ۱۵۰۰ ردیف در قوانین واردات و صادرات

پیشنهاد اصلاح ۱۵۰۰ ردیف در قوانین واردات و صادرات

معاون وزیر اقتصاد با تشریح برنامه های نوروزی گمرکات کشور گفت: پيشنهاد حدود ۱۵۰۰ مورد اصلاحي در كتاب مقررات صادرات و واردات ارائه شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، مسعود كرباسيان در رابطه با خدمات گمرک در ايام نوروز گفت: در راستاي ايجاد تسهيلات و رضايت از خدمات گمركي، گمركات مسافري سراسر كشور به صورت شبانه‌ روزي خدمات ارائه مي‌كنند.

رئيس‌ كل گمرک تصريح كرد: گمركات بندري كشور نيز براي ترخيص كالاهاي اساسي در ايام تعطيلات عيد نوروز خدمات گمركي را ارائه مي‌كنند و ساير گمركات كشور نيز با استقرار كشيک نسبت به ترخيص كالاها اقدام خواهند كرد.

كرباسيان در بخش ديگري از توضيحات خود درباره اصلاحات انجام شده در كتاب مقررات صادرات و واردات اظهارداشت: وزیر صنعت تلاش‌ هاي بسيار زيادي براي تسهيل فرآيند بررسي تعرفه‌ هاي سال ۹۴ صورت داد تا هرچه سريع‌تر اين سند تجاري براي بهره‌برداري ذينفعان آماده شود.

وي افزود: در سال گذشته گمرک در راستاي افزايش شفافيت در اجراي مقررات تجاري و حمايت از توليدكنندگان و اجراي كنوانسيون‌ هاي بين‌ المللي با پيشنهاد حدود ۱۵۰۰ مورد اصلاحي در كتاب مقررات صادرات و واردات به كميسيون ماده يک و وزراي صنعت، معدن و تجارت و جهادكشاورزي، رئيس سازمان استاندارد و با تشكيل جلسات فوق‌العاده كارشناسي موضوع به شكل شايسته بررسي شد.

معاون وزیر اقتصاد متذكر شد: ۹۵ درصد اصلاحات در موعد مقرر و در فروردين ۹۳ به صورت چاپ شده در اختيار تجار و توليدكنندگان قرار گرفت. كرباسيان گفت: امسال نيز بنا به وظيفه ذاتي گمرک براي انجام رسالت مهم براي كنترل دقيق، سريع و صحيح در مرزها و حمايت از توليدكنندگان و در راستاي ضرورت اجراي فرمايشات مقام معظم رهبري و اقتصاد مقاومتي، حدود ۲۵۷ پيشنهاد اصلاحي به كميسيون ماده يک و وزارتخانه‌ هاي مرتبط ارائه شد.

وي ادامه داد: در همان روزهاي نخست كليات همه پيشنهادات مورد پذيرش و تصويب كميته‌هاي كميسيون ماده يک قرار گرفت و با ارتباط مثبت و خوبي كه با وزارتخانه‌ها و سازمان‌ها به ويژه وزارت صنعت، معدن و تجارت انجام شد، روند جلسات با كارشناسي ادامه پيدا كرد.

رئيس‌كل گمرک عنوان كرد: اميدوارم پيشنهادات گمرک و وزارت صنعت، معدن و تجارت در فرصت باقيمانده در دولت مطرح شود و مورد تصويب قرار گيرد تا انشاءاله در نخستين روزهاي سال جديد اجرايي و به واحدهاي توليدي، تجاري و صادركنندگان ابلاغ شود.

كرباسيان تصريح كرد: با تلاش مضاعف وزارت صنعت، معدن و تجارت و ساير اعضاي كميسيون ماده يک و تاييد به موقع دولت، صادرات و واردات براي اولين مرتبه به موقع ابلاغ خواهد شد.

کد خبر 2519624

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha