پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۵ اسفند ۱۳۹۳، ۱۷:۱۶

اعزام زائران عمره نوروزی ۹۴ در نوروز ۹۵

اعزام زائران عمره نوروزی ۹۴ در نوروز ۹۵

مدیرکل برنامه ریزی سازمان حج گفت: زائران اعزام‌های لغو شده نوروزی می‌توانند در صورت تمایل با گروه‌های دارای ظرفیت خالی عمره ۹۴-۹۳ استان یا با حفظ اولویت در ایام نوروز ۹۵ به عمره اعزام شوند.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسن سرخوش در خصوص پروازهای لغو شده نوروزی عمره گفت: با توجه به مشکلات پیش آمده در زمینه صدور ویزای عمره گزاران و فرصت اندک باقیمانده، متأسفانه به دلیل عدم صدور بموقع و منظم ویزا، پروازهای گروه‌های اعزامی از تاریخ اول فروردین تا ۱۰ فروردین ۹۴ لغو شد.

وی در این‌باره افزود: زایران عزیز اعزام‌های لغو شده این ۱۰ روز می‌توانند در گروه‌های خالی اعزامی از ۱۰ فروردین ۹۴ به بعد تا پایان عملیات عمره جاری ثبت‌نام کرده و به سرزمین وحی اعزام شوند و در صورت وجود ظرفیت خالی در کاروان‌های عمره هر استان اولویت ثبت نام با زایران گروه‌های لغو شده است.

مدیرکل برنامه‌ریزی پذیرش و اعزام سازمان حج و زیارت اظهار داشت: در صورتی که زایران اعزام‌های لغو شده نوروزی تمایلی برای اعزام در موسم عمره جاری را نداشته باشند، می‌توانند با حفظ اولویت در موسم عمره آینده و در ایام نوروز سال ۹۵ به عمره مفرده مشرف شوند.

وی بیان کرد: گذرنامه‌های زایرانی که زمان اعزامشان دوم تا نهم فروردین سال ۹۴ بود، در صورت عدم تمایل به اعزام در موسم عمره جاری به رابطان حج و زیارت استان‌ها مسترد خواهد شد.

این مقام مسئول در سازمان حج و زیارت اعلام کرد: با توجه به اختلال در روند صدور ویزا که از سه هفته گذشته صورت گرفته است، تا کنون اعزام بیش از ۱۲ هزار زایر ایرانی در قالب ۸۸ گروه با مشکل مواجه شده است که این گروه از زایران با برنامه ریزی‌های صورت گرفته در ایام بعد از تعطیلات نوروز تا پایان عملیات به عمره مشرف می‌شوند همچنین تعداد زایرانی که در ۱۰ روزه ابتدای سال اعزام شان لغو شده بالغ بر ۲۵ هزار نفر است.

سرخوش در خصوص اعزام‌های عمره جاری بیان کرد: از ابتدای عملیات عمره جاری تاکنون ۳۳۳ هزار و ۷۷۴ زایر ایرانی در قالب ۱۱۴۳ پرواز به سرزمین وحی اعزام شده‌اند.

وی اضافه کرد: بیش از ۱۶۶ هزار عمره گزار ایرانی با ۶۰۱ پرواز شرکت‌های هواپیمایی ایرانی و حدود ۱۶۷ هزار زایر ایرانی عمره با ۵۴۲ پرواز شرکت هواپیمایی سعودی در موسم عمره جاری به عربستان اعزام شده‌اند. عملیات عمره جاری از ۱۳ آذرماه آغاز شده و تا ۲۶ خرداد سال ۹۴ ادامه خواهد داشت.

کد خبر 2519670

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha